pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Bečej

„Festival na Tisi“ od 4. do 6. avgusta: Prvi dan „Tanderbala“ u Bečeju uz vatromet

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=opzioni-binarie-con-oro&001=94 opzioni binarie con oro Danas treba da počne prvi "Festival na Tisi" u Bečeju koji se održava povodom Dana opštine. Početak je planiran u 16 časova na "Zelenom korzou" a svečano otvaranje uz vatromet planirano je u 20 sati.

Read more...

Skupština opštine: Javna preduzeća jemci za kredit Toplane

http://ekja.ee/?sekvoya=opzioni-binarie-bonus-benvenuto opzioni binarie bonus benvenuto Odbornici Skupštine opštine su danas (27. jula) doneli rešenja da javna preduzeća Vodokanal i Komunalac budu solidarni jemci za kredit od 48 miliona dinara koji će JP Toplana da uzme za potrebe tekuće likvidnosti. Naime, na jednoj od ranijih sednica bečejskog parlamenta dozvoljeno je da se Toplana zaduži kako bi isplatio dug JP Srbijagas (osnovicu i kamate, nakon reprograma).

Read more...

Sa današnje sednice Skupštine opštine: Rasprava o novcu, o transparentnosti – deca ujedinila vlast i opoziciju

http://swazilandforum.com/?n=grafico-opzioni-binarie grafico opzioni binarie Na današnjem, 20. zasedanju Skupštine opštine Bečej pred odbornicima su bile odluke o drugom rebalansu opštinskog budžeta za 2017. godinu – uz nekoliko amandmana koje je podnelo Opštinsko veće – i o usvajanju Lokalnog plana akcije za decu od 2017. do 2020. godine (LPA je na prethodnoj sednici bečejskog parlamenta skinut sa dnevnog reda zbog neadekvatnog prevoda na mađarski jezik), zatim su odbornici dali saglasnost na prvu izmenu programa rada JP Komunalac, doneli su odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JP Toplana, jer sadašnjem direktoru Dejanu Vukoviću uskoro ističe mandat, rešenje o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Bečej (katastarska parcela 6496/3 u katastarskoj opštini Bečej), i dali su saglasnost na statute Narodne biblioteke, Komunalca, Vodokanala i Toplane.

Read more...

Skupština opštine zaseda u petak: Pred odbornicima drugi rebalans opštinskog budžeta

come investire 1 euro sulle opzioni binarie Na 20. zasedanju Skupštine opštine Bečej 30. juna pred odbornicima će biti odluka o drugom rebalansu opštinskog budžeta za 2017. godinu, odluka o usvajanju Lokalnog plana akcije za decu od 2017. do 2020. godine (LPA je na prethodnoj sednici bečejskog parlamenta skinut sa dnevnog reda zbog neadekvatnog prevoda na mađarski jezik), zatim bi odbornici trebalo da daju saglasnost na prvu izmenu programa rada JP Komunalac, da donesu odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JP Toplana, rešenje o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Bečej (katastarska parcela 6496/3 u katastarskoj opštini Bečej), kao i da daju saglasnost na statute Narodne biblioteke, Komunalca, Vodokanala i Toplane.

Read more...
Subscribe to this RSS feed