musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Bečej

Polusatni rad bečejske Skupštine opštine: Rebalans budžeta usvojen bez reči, direktor Toplane ponovo Dejan Vuković

http://affinity.cz/?kozylja=bin%C3%A1rn%C3%AD-opce-dan%C4%9B&526=15 Treći rebalans opštinskog budžeta, uz četiri usmeno podneta amandmana vlasti, odbornička većina je na današnjoj sednici Skupštine opštine usvojila bez ijedne reči rasprave – za oko 5 minuta.

Read more...

Svečanom akademijom i komemoracijom obeležen 8. oktobar: Dan oslobođenja uz „Nebeski odred“

this Dan oslobođenja Bečeja od fašizma u Drugom svetskom ratu, 8. oktobar, obeležen je svečanom akademijom u Gradskom pozorištu Bečej 6. oktobra, a potom, 8. oktobra, na 73. godišnjicu oslobođenja Bečeja, polaganjem venaca ispred spomen ploče na zgradi gradske kuće.

Read more...

Na sednici Skupštine opštine: Rasprava o zaposlenima, novcu, suficitu, deficitu, Srbima i Mađarima

http://www.technical-itch.co.uk/?piktos=grafice-per-opzioni-binarie&670=45 Predstavnici opozicije i vlasti su više od tri sata raspravljali na o opštinskom budžetu, o deficitu i suficitu, o tome da li u Toplani ima ili nema novih zaposlenih, o eventualnim greškama u izveštaju o trošenju novca iz budžeta, o znanju ili neznanju pojedinih odbornika, da bi rasprava na jučerašnjoj 22. sednici Skupštine opštine kulminirale mučnom raspravom „o krvi i tlu“ i o prebrojavanju Srba i Mađara u Gradskom muzeju – to je, na trenutke, podsećalo na devedesete godine prošlog veka.

Read more...

Počela je Dečja nedelja: Vreme za igru, ali i za humanost i stvaranje uslova za bolji život najmlađih

http://lovelydesir.com/?kljayz=manuel-forex&9c3=ed Početkom Dečje nedelje je danas, 2. oktobra, započeta je i godišnja kampanja za prava dece i za poboljšanje uslova života najmlađih članova društva.
U Bečeju je nedelja namenjena mališanima – čije je obeležavanje u našem gradu započeto devedesetih godina prošlog veka, a u danas poznatoj formi od ulaska u novi milenijum – naslovljena „Gradimo mostove među generacijama – Za radost svakog deteta“ počela oko 10 časova, kada je zamenica predsednika opštine Dalila Dujaković nakon konferencije za novinare izgovorila: „Sada svečano otvaram Dečju nedelju“.

Read more...

JP Toplana: Funkcionalne probe pre početka grejne sezone

us friendly binary option brokers Javno preduzeće Toplana Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja (SDG) da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone 2017/18. godine, počevši od danas, 2. oktobra, obavljati funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja.

Read more...
Subscribe to this RSS feed