pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Bečej

Skupština opštine zaseda u petak: Pred odbornicima drugi rebalans opštinskog budžeta

http://ekja.ee/?sekvoya=opzioni-binarie-bonus-benvenuto opzioni binarie bonus benvenuto Na 20. zasedanju Skupštine opštine Bečej 30. juna pred odbornicima će biti odluka o drugom rebalansu opštinskog budžeta za 2017. godinu, odluka o usvajanju Lokalnog plana akcije za decu od 2017. do 2020. godine (LPA je na prethodnoj sednici bečejskog parlamenta skinut sa dnevnog reda zbog neadekvatnog prevoda na mađarski jezik), zatim bi odbornici trebalo da daju saglasnost na prvu izmenu programa rada JP Komunalac, da donesu odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JP Toplana, rešenje o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Bečej (katastarska parcela 6496/3 u katastarskoj opštini Bečej), kao i da daju saglasnost na statute Narodne biblioteke, Komunalca, Vodokanala i Toplane.

Read more...

Dečji vrtić „Labud Pejović“ okončao školsku godinu: „Bejbi fest“ i „Igre bez granica“ za kraj

binäre optionen geld machen Na tradicionalnom  „Bejbi festu“ u organizaciji jaslica Predškolske ustanove „Labud Pejović“ 23. juna učestvovalo je stotinak mališana od 6 meseci do tri godine starosti koji su se takmičili u „sportskim disciplinama“ puzanje i guranje kolica, ali su savladali prepreke i na  poligonima. Šlag na torti je i ove godine bio vožnja motorića, deca su tu disciplinu, kao i svake godine, jedva dočekala.

Read more...

Na sednici Skupštine opštine: Usvojen završni račun budžeta, izmenjen program Vodokanala, LPA za decu skinut s dnevnog reda

http://swazilandforum.com/?n=grafico-opzioni-binarie grafico opzioni binarie Na današnjoj sednici Skupštine opštine Bečej usvojen je izveštaj o izvršenju budžeta opštine u 2016. godini i odluka o završnom računu prošlogodišnjeg opštinskog budžeta.

Read more...

I u Bečeju se formira Pokret obnove Kraljevine Srbije: Bečejski odbornici SPO-a osnovali novu odborničku grupu

تحليل الفوركس اليوم U Bečeju je danas započeto prikupljanje potpisa u cilju formiranja nove političke organizacije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), koji će da oforme bivši članovi Srpskog pokreta obnove (SPO) koji su pre desetak dana isključeni iz stranke jer su tražili da SPO izabere novog predsednika umesto Vuka Draškovića koji bi ostao počasni predsednik i izrazili su nezadovoljstvo zbog istupa Draškovića u javnosti kojima je, kako je navedeno, ozbiljno narušio odnos sa koalicionim partnerom, SNS-om.

Read more...

Izmenjen režim saobraćaja zbog manifestacije „Bečej noću“: Ulice u centru grada biće zatvorene više od pola dana

come investire 1 euro sulle opzioni binarie Zbog manifestacije „Bečej noću“ u subotu, 17. juna, od 14 časova do 04 časa narednog dana (18. jun) saobraćaj će biti u potpunosti obustavljen u nekoliko ulica u centru Bečeja, saopšteno je iz opštine Bečej.

Read more...

Kampanja za „Bečej noću“: Festival za novi trg

strategie opzioni binarie 1 minuto Opštinska vlast je danas (1. juna) konferencijom za novinare u gradskoj kući započela kampanju na nacionalnom i na lokalnom nivou za popularisanje manifestacije „Bečej noću“ koja će biti održana 17. juna prilikom otvaranja delimično izgrađenog gradskog trga, na kojoj se očekuje oko 12.000 posetilaca iz Bečeja, okoline i Srbije.

Read more...
Subscribe to this RSS feed