musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Info

Info (1186)

Pomoćnici predsednika opštine: Svi predsednikovi ljudi

source link Predsednik opštine ima pravo na tri pomoćnika. Imenovanjem Marijane Lovrić za pomoćnicu u oblasti normativno-pravnih poslova u ranijem periodu, Suzane Đukić na mesto pomoćnice za poslove obrazovanja od 1. februara, Daneta Mandića početkom januara na funkciju pomoćnika za omladinu i odnose s javnošću, pomoćnička mesta su popunjena.

Read more...

Bivša direktorka OŠ „Zdravko Gložanski“ na novom radnom mestu: Suzana Đukić je pomoćnica predsednika opštine

see url Direktorka Osnovne škole „Zdravko Gložanski“ Suzana Đukić je pre oko dve nedelje podnela ostavku na tu funkciju pre isteka mandata. Ona je od 1. februara na novom radnom mestu, naime, imenovana je na funkciju pomoćnice predsednika opštine Bečej za poslove obrazovanja.

Read more...

Obaveštenje komunalnog preduzeća „Potisje“: Zbog Dana državnosti promena rasporeda odnošenja smeća

Komunalno preduzeće „Potisje“ Bečej obaveštava građane da će zbog Dana državnosti (Sretenje) 15. i 16. februara promeniti raspored odnošenja komunalnog otpada: na teritoriji II Mesne zajednice smeće će biti odneto u sredu, 14. februara, umesto u četvrtak, 15. februara, a na teritoriji III Mesne zajednice taj posao će biti obavljen u subotu, 17. februara, umesto u petak, 16. februara.

Read more...
Subscribe to this RSS feed