musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Bečej

JP Komunalac: Uskoro sanacija krošnji drvoreda platana u Zelenoj ulici

http://tmpab.com/?semeynaya=köp-Viagra-150-mg-pÃ¥-nätet Uređenje drvoreda platana u Zelenoj ulici očekuje se kada se stvore povoljni vremenski uslovi – suvo vreme, jer taj posao nije moguće uraditi kada ima padavina – ali u  JP Komunalac ne isključuju mogućnost da orezivanje krošnji bude započeto već naredne nedelje. Za orezivanje krošnji platana potrebno je od 1,5 do 2 meseca, a potom, pre nego što će se u aranžmanu lokalne samouprave da budu rekonstruisani trotoari u delu Zelene ulice, biće urađena i sanacija korenovog sistema drvoreda.

Read more...

Saobraćajna nesreća na uglu Zmaj Jovine i Svetozara Markovića: Povređena žena upućena u Urgentni centar

opcje binarne minimalna transakcja U saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 7.30 časova dogodila na raskrsnici ulica Zmaj Jovina i Svetozara Markovića, povređena je žena (1961. godište), kojoj su lekari hitne službe Doma zdravlja pružili hitnu medicinsku pomoć i potom je, sanitetom zdravstvene ustanove, upućena u Urgentni centar u Novi Sad kako bi se ustanovila težina njenih povreda, saopšteno je iz hitne službe Doma zdravlja.

Read more...

Opština je raspisala tri konkursa za nevladine organizacije: Više od 12 miliona dinara za nevladin sektor

obzioni bonarie monimo deposito Komisija za sprovođenje postupka raspodele sredstava iz budžeta opštine Bečej za nevladine organizacije 25. januara raspisala je tri konkursa za projekte nevladinih organizacija. Rok za podnošenje prijava je 10 dana od dana objavljivanja teksta konkursa na internet sajtu opštine Bečej – 4. februar.

Read more...

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke poljoprivredne mehanizacije na teritoriji Vojvodine: I Bečejci među potpisnicima ugovora vrednih 500 miliona dinara

http://www.backclinicinc.com/?jixer=guadagno-con-opzioni-binarie&d58=08 Krajem prošle godine predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je 133 ugovora poljoprivrednicima iz Vojvodine, koji su dobili bespovratna sredstva za sufinansiranje nabavke 115 novih traktora i 18 priključnih mašina i mehanizacije. Ukupna vrednost investicije je preko 500 miliona dinara, od čega je pokrajinska vlada, preko Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obezbedila 156,6 miliona dinara.

Read more...

Na poslednjoj sednici SO Bečej ove godine: Usvojen Plan generalne regulacije, LAP za mlade i programi javnih preduzeća

O izmenama i dopunama Plana generalne regulacije naselja Bečej, kojim je određena budućnost Bečeja, a predviđeno je, između ostalog, izmeštanje autobuske stanice iz centra grada u budućnosti, parcela za izgradnju pogona na biogas u blizini Toplane, načini i mogućnosti korišćenja „ostrva“ kod Šlajza, na današnjoj sednici Skupštine opštine nije bilo nijedne reči rasprave.

Read more...

Građane ne interesuje javna rasprava o opštinskom budžetu: Ulaganja, štednja, ali i više zarade

Na upravo okončanoj javnoj raspravi o nacrtu Odluke o budžetu opštine za 2018. godinu u iznosu od 1,4 milijarde dinara, osim predstavnika jednog lokalnog udruženja, nije učestvovao nijedan građanin, odbornik, zaposleni u lokalnoj samoupravi, a ni članovi Opštinskog veća, sa čije sednice bi budžet za narednu godinu trebalo da bude upućen na sednicu Skupštine opštine.

Read more...
Subscribe to this RSS feed