musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Ismét INNOVA Óbecsén - Újítások a Than Emlékházban

binär optionen forum Az INNOVA Óbecse 2017/2018 elnevezésű, több hónapon át tartó rendezvénysorozatot október 20-án nyitották meg a Than Emlékházban.

check here

buy Seroquel free consultation 2017 októberétől 2018 májusáig minden hónap harmadik péntekén egy előadással várják az érdeklődőket.
„A rendezvénysorozat második éve kerül megrendezésre a Than Fivérek Értelmiségi Kör Alkotók és Újítók szakcsoportjának szervezésében. Az érdekes előadások mellett a látogatók több mint 28 kiállító alkotását, találmányát, újítását tekinthették meg, amelyek Szerbia és Magyarország területéről érkeztek. A kiállított tárgyak között a kézműves termékeken kívül logikai játékok, műszaki megoldások is szerepeltek”, mondta Kollár Karolina, a Than Emlékház munkatársa.
Ezúttal három magyarországi előadó eszmefuttatását hallgatták meg a látogatók: Rajda Cecília előadásának az Út a lelki egyensúlyhoz címet adta, Poczók Lajos a konstrukciós logikai játékokról, Varga Péterné pedig az ILZSU gyógynövény készítményekről és étrend kiegészítőkről beszélt.

http://gayfootclub.com/page/2/?kontyry=what-is-the-importance-of-healthy-dating

http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=binary-options-watchdog-virtnext&067=0b Erer

http://www.patspalatepleasers.com/?dgefri=sistema-trading-binario
Rate this item
(0 votes)
back to top