musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Sikeres nótaest volt Becsén - Vastapsot kapott a Velő-est

watch A mintegy 350 néző a műsor végén állva tapsolt a „Vallomásra küldöm...“ című Velő Gabriella-nótaest résztvevőinek október 20-án a Petőfi kultúrkörben. Ez érthető, hiszen Becsén mindig is szólt a nóta.

http://careermastery.net.au/?151=c4 Cigányzenekar muzsikált a Halászcsárdában, szólt a nóta az Aranypatkóban, a Vándorcsárdában, lakodalmakban és családi ünnepségeken.
„Velő Gabriella becsei születésű, de ma már Magyarországon, Szekszárd mellett él és dolgozik. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Petőfi kultúrkört választotta a nótaestje helyszínéül. Szűknek bizonyult a nagytermünk, elővételben minden jegyet eladtunk, sokan maradtak jegy nélkül”, mondta Ricz Róbert, a kultúrkör elnöke.
A több mint három órás műsorban Gabriella, valamint Somogyi Erika, Bokor János, Madarász Katalin és Bányai Márton léptek fel. Az énekeseket Kuti Róbert prímás és a budapesti HAKME cigányzenekar – Farkas János nagybőgős, Váradi Gábor brácsás, Sárközi János klarinétos és Berkes József cimbalmos – kísérte.
„Kiváló énekesek, művészek mutatkoztak be. Somogyi Erika, a Magyar Nemzeti Filharmonikusok Énekművésze, aki azt vallja, hogy Mozart és Wagner mellett rangos helye van a szép magyar nótáknak is. Itt volt az erdélyi születésű, de ma már Budapesten élő Bányai Márton, a 2014-es Nótasztár első helyezettje, Madarász Katalin, a magyar-nótázás császárnője, akit 2012-ben Magyar Érdemrend lovagkereszttel tüntettek ki, valamint napjaink legismertebb énekese, a nótacsászár Bokor János, akit televíziós adásokban is lehet látni. Velő Gabriella Becsén tette meg első lépéseit a zene csodálatos világa felé, aki azt vallja, hogy amit nem lehet szavakkal kifejezni, azt zenével és dallal lehet elmondani”, mondta Ricz.

Order 20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top