musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

A Jó Pajtás vers- és prózamondó versenyén - Kákonyi Balázs a fődíjas

http://www.elenagiustozzi.com/?pilk3=opzioni-binarie-super-alertspro Az óbecsei Kákonyi Balázs, a Petőfi Sándor iskola tanulója, fődíjas lett a Jó Pajtás november 4-én Udvarnokon megtartott Szűcs Imre Gyermekvers- és Prózamondó Versenyén.

purchase lisinopril 40 mg A rendezvényen Vajdaság 13 településéről 40 általános iskolás gyerek szerepelt. Idén a tanulók a vajdasági magyar költők gyermekekhez írt versei mellett prózai szövegekkel is vetélkedhettek négy korcsoportban, teljesítményüket pedig Molnár Krekity Olga, Barta Júlia és Kovács Jolánka zsűritagok értékelték.

speed dating doherty\\\\\\\\\\\'s A verseny fődíját, amely ingyenes részvételt jelent a Szép Szó műhely jövő évi kishegyesi táborában, a becsei Kákonyi Balázs, a Petőfi Sándor iskola tanulója kapta.

Tastylia Australia „Először vettem részt a versenyen, amelyre tanárom, Szűcs Budai Engelbert hívta fel a figyelmemet, s ő is készített fel. Fenyvesi Ottó Betli 2. című versét szavaltam. A táborozás mellett oklevelet és könyvet is kaptam ajándékba”, mondta Kákonyi Balázs.

opzioni digitali molto variabili Erer

Rate this item
(0 votes)
back to top