pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Óbecsén is Kosztolányi Dezső Céltársulás - A szülőföldön történő boldogulás ösztönzése

indicatore gratis di trend per opzioni binarie A Kosztolányi Dezső Céltársulást a Pécsi Tudományegyetem végzett és végzős hallgatói alapították 2015 szeptemberében.

binäre optionen 60 sekunden trades

opzioni binarie 10 senza deposito A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy a Kárpát-medence – Magyarország és a más államokban élő magyarok – magyar nyelvű fiatalságát a szülőföldön történő boldogulásban segíteni és ösztönözni tudja. A szervezet, névadójára való tekintettel, különös figyelmet fordít az egykori Dél-Magyarország, a XX. században Jugoszlávia, ma Szerbia, Horvátország és Szlovénia területén élő magyar közösségekre, így a bácskai, bánsági, szerémségi, drávaszögi, szlavóniai és muravidéki magyar fiatalokra. A céltársulás minden korosztály előtt nyitva áll. Önkénteseik leginkább az egyetemisták és főiskolások soraiból kerülnek ki, áll a társulás honlapján. Április 28-án Óbecsén is megalakult a Kosztolányi Dezső Céltársulás helyi munkacsoportja Kiss Igor gimnáziumi tanár és Lovasi Zsolt jogász szervezésében. A közösséghez több helyi egyetemista és középiskolás fiatal mellett Teleki Júlia írónő, polgárjogi aktivista is csatlakozott. A tervek szerint május-június folyamán mintegy száz fiatalt lát vendégül a Kosztolányi Dezső Céltársulás községünk területéről, Pécsett, áll többek között a Céltársulás honlapján.
„Nagyon jó és fontos a céltársulás munkája. Egy fiatal, lendületes, értelmiségi csapat állt össze Pécsett, hogy összefogja a délvidéki magyarságot. A céltársulás nagyon sok olyan egyetemi tanárt is összegyűjtött, akinek délvidéki kötődései vannak, de Pécsett tanítanak. Mindenképpen hasznos a munkájuk, és csak örülhetünk, hogy Óbecsét is fontos bástyának tekintik”, mondta Kiss Igor.

opzioni binarie stocastico

marketsworld erfahrungen Erer

spiegazione delle opzioni binarie
Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top