musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Dečji vrtić „Labud Pejović“ okončao školsku godinu: „Bejbi fest“ i „Igre bez granica“ za kraj

follow url Na tradicionalnom  „Bejbi festu“ u organizaciji jaslica Predškolske ustanove „Labud Pejović“ 23. juna učestvovalo je stotinak mališana od 6 meseci do tri godine starosti koji su se takmičili u „sportskim disciplinama“ puzanje i guranje kolica, ali su savladali prepreke i na  poligonima. Šlag na torti je i ove godine bio vožnja motorića, deca su tu disciplinu, kao i svake godine, jedva dočekala.

http://heatherbestel.com/2010/04/sself-growth-we-are-the-average-of-the-5-people-we-spend-the-most-time-with-part-one/feed/ Ovogodišnji „Bejbi fest“ je prva, uslovno rečeno, sportska manifestacija za najmlađe Bečejce koja je održana na delimično rekonstruisanom trgu, ispred gradske kuće, a novina je i to što su ove godine svi učesnici bili i pobednici i nagrađeni su majicama, diplomama i poklončićima.

source Kiša, kao što je to prethodnih godina bio slučaj, prošlog petka nije prekinula manifestaciju dečjeg vrtića, već je počela da pada odmah nakon završetka zabave za najmlađe Bečejce.

http://logansquarebeerfestival.com/buy-cheapest-online-viagra/ Zaposleni u dečjem vrtiću su „Bejbi festom“, a dan kasnije, 24. juna, i „Igrama bez granica“ u Goranskom parku veselo okončali školsku godinu. Na „Igrama bez granica“ učestvovali su zaposleni u vrtiću – i njihova deca – koji su uz mnogo smeha na jedan dan i sami postali mališani i gađali balone, rušili flaše sa vodom, skakali u džakovima, slamčicama lovili loptice i klizali se na ciradi, pokušavajući da pobede kolege i sebe uz mnogo teškoća i smeha – jer je cirada bila natopljena vodom i sredstvom za pranje posuđa…

http://www.fieldandstreamaustralia.com.au/?prostokvawo=dating-app-on-blackberry&6a0=a4 Dan za zabavu odraslih iz dečjeg vrtića okončan je uz paprikaš iz kotlića i odmaranje i sunčanje u Goranskom parku.

http://cartuccea.it/?oasop=auto-robot-per-operazione-binarie&dce=6d K.D.F.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top