musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

U hotelu „Fantast“ 26. jula: Dunavski brod mira u Bečeju

http://graciediet.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://graciediet.com/ask/hi-master-rorion-i´m-from-argentina-how-often-we-must-eat-c-group-meals-per-week-it´s-ok-eat-those-meals-twice-a-day/ Medijski edukativni centar iz Beograda krajem jula predstaviće svoj projekat „Dunavski brod mira“ i Bečejcima, pre promocije tog projekta 23. i 24. avgusta u Njujorku. Naime, s obzirom na to da su ciljevi projekta u skladu sa ciljem rotari klubova, „Dunavski brod mira“ biće predstavljen na konferenciji od 25. do 27. jula u Sremskim Karlovcima, Bečeju i Novom Sadu.

http://ortdestreffens.de/?yabloko=bin%C3%A4re-optionen-paare&c16=98 Hotel „Fantast“ nadomak Bečeja će 26. jula biti domaćin konferencije „O novim modelima saradnje za održivi razvoj“ na kojoj će se govoriti o ekonomskoj, društvenoj i ekološkoj odgovornosti, a u drugom delu konferencije Rotari klub Stari Bečej će organizovati sastanak sa zainteresovanim rotari i rotarakt klubovima.
Tog dana će u Bečeju, na trgu, biti predstavljen i projekat „Tandem“ Medijskog edukativnog centra, čiji je partner Rotari klub Stari Bečej. Reč je, da podsetimo, o tome da Bečejac Bojan Biga, koji je slep, uz podršku škola i organizacija, među kojima je i Rotari klub, pravi tandem bicikle. Za nešto više od godinu dana Biga je napravio nekoliko tandema, jedan je nedavno Rotari klub poklonio detetu sa invaliditetom u Bačkom Petrovom Selu, a neke bicikle su kupile privatne firme.

http://digital-tonic.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1512711867.0645298957824707031250 B.M.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top