musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

U hotelu „Fantast“ 26. jula: Dunavski brod mira u Bečeju

guia de opciones binarias Medijski edukativni centar iz Beograda krajem jula predstaviće svoj projekat „Dunavski brod mira“ i Bečejcima, pre promocije tog projekta 23. i 24. avgusta u Njujorku. Naime, s obzirom na to da su ciljevi projekta u skladu sa ciljem rotari klubova, „Dunavski brod mira“ biće predstavljen na konferenciji od 25. do 27. jula u Sremskim Karlovcima, Bečeju i Novom Sadu.

buy Tastylia Oral Strip online no prescription

click here for info Hotel „Fantast“ nadomak Bečeja će 26. jula biti domaćin konferencije „O novim modelima saradnje za održivi razvoj“ na kojoj će se govoriti o ekonomskoj, društvenoj i ekološkoj odgovornosti, a u drugom delu konferencije Rotari klub Stari Bečej će organizovati sastanak sa zainteresovanim rotari i rotarakt klubovima.
Tog dana će u Bečeju, na trgu, biti predstavljen i projekat „Tandem“ Medijskog edukativnog centra, čiji je partner Rotari klub Stari Bečej. Reč je, da podsetimo, o tome da Bečejac Bojan Biga, koji je slep, uz podršku škola i organizacija, među kojima je i Rotari klub, pravi tandem bicikle. Za nešto više od godinu dana Biga je napravio nekoliko tandema, jedan je nedavno Rotari klub poklonio detetu sa invaliditetom u Bačkom Petrovom Selu, a neke bicikle su kupile privatne firme.

click here now

cosono le opzioni binarie B.M.

http://vvdelauwers.nl/?molokozavod=binaire-opties-succes&3ff=c5
Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top