musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Prvenstvo Evrope u Plovdivu: Još jedno srebro Marka Tomićevića

http://zastavametal.com/?pirowok=Priligy-where-can-i-buy-in-Burbank-California&6cd=0f Marko Tomićević je osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Evrope u kajaku održanom od 14. do 16. jula u Bugarskoj.

http://debbiespellman.com/?kavkaz=morgan-stanley-ibm-stock-options&85f=ae Odličje za Srbiju osvojio je i Marko Dragosavljević kojem je pripala bronzana medalja u jednosedu na 200 metara. Dragosavljević je do trećeg mesta stigao pošto je u finalu najkraću deonicu izveslao za 33.947 sekunde. Zlatnu medalju osvojio je olimpijski šampion iz Rio de Žaneira, Britanac Lijam Hit (00:33.380), dok je srebro pripalo mađarskom reprezentativcu Benci Horvatu (00:33.455).
Šampionat Evrope u Plovdivu reprezentacija Srbije je okončala  sa tri medalje: sa dva srebra i jednom bronzom.
Našim takmičarima predstoji Evropski olimpijski festival mladih u Đeru (od 23. do 29. jula), učešće na Prvenstvu sveta za juniore i mlađe seniore u rumunskom Piteštiju (od 27. do 30. jula), kao i Prvenstvo sveta za seniore u češkim Račicama (od 23. do 27. avgusta).
O nastupu u Bugarskoj, gde je imao podršku sa tribina od svojih najbližih, jer su ga u Plovdivu bodrili majka i brat, po povratku u Bečej Marko Tomićević kaže:
- Nemci su dokazali da su stvarno kvalitetna posada. Ostvarili su prednost od jedne sekunde, što je na ovoj distanci mnogo i za nas je bilo nedostižno ovog puta. U odnosu na Olimpijadu bili su još bolji, jer član njihove posade je najbolji jednosedaš koji je bio višestruki svetski i evropski prvak i svetski rekorder. Sa njim su dobili dodatni kvalitet i prednost koju mi nismo mogli da dostignemo, ali smo zadovoljni i ovim što smo ostvarili.

http://iviti.co.uk/?vera=vedere-la-piattaforma-broker-option-time&29e=1d http://traffic-dealer.de/?kruwa=binГѓВ¤re-optionen-hГѓВјtchen-strategie Prvenstvo Vojvodine - Bečejci na Tikvari

pop over to this website Otvoreno prvenstvo Vojvodine u kajaku i kanuu na mirnim vodama u organizaciji Kajak kanu saveza Vojvodine i Kajak kanu kluba „Tarkett“  iz Bačke Palanke održava se od 21. do 23. jula u Bačkoj Palanci na Tikvari.
Na ovom takmičenju nastupiće i 15 članova KKK Bečej.

http://stadsmagasinet.se/blog/tag/one1/ U Plovdivu su tokom takmičenja vladali promenljivi vremenski uslovi. Kakva je bila staza?

trading opzioni binarie cos\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è - Poslednjeg dana takmičenja je došlo do promene vremena, ali za našu trku su bili odlični uslovi. Duvao je blagi vetar u grudi, a to je malo produžilo trku. Obično ona traje 3,9 ili 3,10 a sada je bila 3,13, tako da to nije značajnije uticalo.

http://eminentreklambyra.se/?sisjandra=bin%C3%A4ra-optioner-sv%C3%A5rt&3d8=44 Kako ocenjuješ nastup naše reprezentaciji u Bugarskoj?

discover this info here - Imali smo dosta posada u završnicama i uz malo više sreće mogla je da se osvoji još neka medalja. U ženskoj konkurenciji smo imali tri četvrta mesta: Milica Starović u jednosedu na 500 i 200 metara, gde je bila vrlo blizu medalje. Mislim da joj je treće mesto izmaklo za jednu desetinku… I četverac je bio nadomak pobedničkom postolju. U muškoj konkurenciji četveraca u olimpijskoj disciplini na 500 metara, što je vrlo kratka i brza trka, tako da i najmanje greške imaju velikog uticaja na plasman jer nema vremena da se isprave, imali smo peh na startu i završili smo kao deveti, iako mislim da imamo kvalitet za daleko više, pa čak i za medalju. Sve u svemu, mislim da smo imali uspešan nastup na Prvenstvu Evrope.

Go Here Prilika za novo dokazivanje je svetsko prvenstvo u Račicama?

- To je za šest nedelja. Prethodno nam predstoji sedam dana odmora, pa onda lagani trening kako bismo se oporavili od ovog takmičenja, jer smo podigli formu na maksimum, a onda slede pripreme za Svetsko prvenstvo, koje ćemo, kao i za evropsko, obaviti na Tisi kod Čuruga, gde imamo odlične uslove - rekao je osvajač olimpijskog srebra Marko Tomićević i vicešampion Evrope iz Plovdiva.          

V. Filipčev
Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top