musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

MNT felsőoktatási ösztöndíj - A 248 jogosult között 34 Óbecse községi

http://onodenje.com/?strydor=strategie-bin%C3%A4re-optionen A Magyar Nemzeti Tanács (MNT) 2017-2018. tanévre vonatkozó felsőoktatási ösztöndíj-pályázati felhívására beérkezett pályázati dokumentumok elbírálását követően a minap meghozta a felsőoktatási ösztöndíjra jogosult hallgatók rangsorát, amely alapján 248 hallgató részesül ösztöndíjban az ösztöndíjpályázat első körében, közöttük 34 Óbecse községi egyetemista van.

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-trend&a3e=72

see this page Az MNT már közzétette a 2017-2018. évi második felsőoktatási ösztöndíj-pályázati felhívását is, amelyben 52 ösztöndíj kiosztását hirdeti meg, azzal, hogy a pályázatra a felsőbb éves hallgatók is jelentkezhetnek.
Azoknak a pályázóknak, akik az első pályázati körben nem szereztek jogosultságot az ösztöndíj megszerzésére, a második pályázati körben nem kell újból pályázniuk, ugyanis dokumentumaik automatikusan újra elbírálásra kerülnek.
A teljes rangsort és az új pályázati felhívást a Magyar Nemzeti Tanács hivatalos honlapján, a www.mnt.org.rs oldalon találják meg.

http://suttonpr.com/?mikrovolnovka=guida-forex-gratis

binÃÃÂÂÆ B.M.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-36093.html
Rate this item
(0 votes)
back to top