musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Érdekes programok a Petőfi kultúrkörben - Paprikáscsirke, avagy stex és New York

http://elenagiustozzi.com/en/?pilk3=operazioni-binarie-fineco Szeptemberben ismét megkezdődött a munka a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. Bevált szokás szerint a kultúrkör tagtoborzót is hirdetett.

köp Viagra på nätet Karlstad „Az egyesületben több mint 300 tag tevékenykedik, heti rendszerességgel tartják próbáikat szakcsoportjaink. Ilyenkor, szeptember és október folyamán, van lehetőség új tagok beiratkozására, minden csoportba lehet jelentkezni. A néptánc-szakosztályban kedden és csütörtökön este jelentkezhetnek az érdeklődők, de a férfikórus és a női kórus, valamint a Szivárvány festőcsoport és a Szendrey Júlia kézimunkacsoport is várja az új tagokat. A modern és társastánccsoport hétfőn és szerdán este fél héttől várja a jelentkezőket. Idén már négy-öt éves kortól bekapcsoljuk a tánccsoport munkájába a kicsinyeket, hiszen a tánc fejleszti a ritmusérzéket, valamint a mozgáskultúrát “, mondta Nagy Klára, a kultúrkör titkára.
Az egyesület vezetősége a következő évadra, az őszi és téli időszakra, már összeállította a programtervet, mondta a Ricz Róbert, a kultúrkör elnöke: „Olyan programokat próbáltunk összeállítani, amelyek érdekesek lesznek a gyerekeknek, fiataloknak és időseknek is. Jó hírrel szolgálhatok a színházkedvelőknek, ugyanis az ősz és tél folyamán sikerül elhoznunk Becsére néhány színdarabot. Az évadot szeptember elején a Hargita nemzeti székely népi együttes műsorával nyitottuk, most a tánccsoport jubileumi évfordulójára készülünk. Október 14-én a Mara Amatőr Színház előadásában láthatjuk a Paprikáscsirke, avagy stex és New York című darabot. Október 28-án tartjuk a nagyszabású Örökségük – Vajdasági nagyzenekar című műsorunkat. November 10-én és 11-én a Ricsaj Népművészeti Fesztivált szervezzük meg, míg november 18-án a Csongrádi Színtársulat vendégeskedik nálunk a Menyasszonytánc című előadással, de a Tolerancia-napját is megünnepeljük. Egy könyvbemutatót is tervezünk, ugyanis Lajber György legújabb kötete most van nyomdában a Petőfi kultúrkör kiadásában. Az év végéig lebonyolítjuk adventi irodalmi és képzőművészeti pályázatunkat, december 26-án pedig karácsonyi műsort szervezünk”.
A tervezett rendezvényeket az egyesület a  Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság, a budapesti Nemzeti Kulturális Alap, a Szekeres László Alapítvány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósítja meg.

trading binario iw bank B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top