musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Ogledalo

Ogledalo (548)

Konkurs za medijske sadržaje: Kratak pregled projekata

opções binarias pdf Mediji koji su na dva konkursa koja je 2017. godine raspisala opština Bečej i na kojima je raspodeljeno ukupno 6 miliona dinara, do 15. januara 2018. godine trebalo je da opštini podnesu narativne i finansijske izveštaje o trošenju dobijenog novca za medijske projekte, kao i da prilože realizovane medijske sadržaje (tekstove, publikacije, snimke, CD-ove itd.).

Read more...

Intervju sa Peterom Knezijem, predsednikom opštine: Ima nade i pored krize

follow link Godina u koju smo zakoračili po ocenama analitičara i onih koji se bave ekonomijom i istraživanjem onoga što se dešava na svetskom tržištu i u svetu uopšte, biće teža nego 2009. godina. O tome kako ocenjuje proteklih 12 meseci i kako procenjuje ono što će nam se dogoditi u novoj 2010. godini, predsednik opštine Bečej Peter Knezi je rekao:

Read more...

Poslovno ponašanje i poslovna etika zaposlenih u Opštinskoj upravi: Novi Kodeks od 2. februara

source link Službenici i nameštenici u Opštinskoj upravi lokalne samouprave od početka februara meseca ne bi trebalo da u toku radnog vremena koriste društvene mreže, da gledaju i distribuiraju pornografske sadržaje, da budu podložni korupciji, primaju poklone veće vrednosti,  da budu u kratkim haljinama i neuredni i tako dalje, doduše, ni dosad sve to nije trebalo da rade, ali će sada valjda biti i potrebne discipline, jer je 2. februara stupio na snagu novi Kodeks poslovnog ponašanja i poslovne etike službenika i nameštenika u Opštinskoj upravi opštine Bečej, koji je doneo načelnik Opštinske uprave.

Read more...

Udruženja sindikata penzionera: Ili povraćaj ili Strazbur

http://wibadd.org/pipiskin/fr/2593 Više od 40.000 penzionera u Srbiji je do sredine decembra prošle godine podnelo Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje zahtev za povraćaj penzija, a ako ne budu obeštećeni, žaliće se sudu za ljudska prava u Strazburu, izjavio je u decembru prošle godine za Betu predsednik Udruženja sindikata penzionera Srbije Mihajlo Radović. Po nezvaničnim podacima, do kraja januara 2018. godine podneto je više od 80.000 zahteva.

Read more...

Gimnazija Bečej: E-dnevnik u upotrebi od 5. februara

U Gimnaziji Bečej 5. februara je počelo korišćenje e-dnevnika, u cilju digitalizacije škola je od nadležnog pokrajinskog sekretarijata dobila 33 tablet računara koji će, zasad, biti korišćeni za digitalno testiranje đaka, a od sledeće školske godine planira se uvođenje novog smera za učenike s posebnim talentima za računarstvo i informatiku na srpskom jeziku i upravo je u toku postupak verifikacije tog, novog smera, saopštio je direktor Gimnazije Miodrag Basarić na oglednom času u školi.

Read more...
Subscribe to this RSS feed