musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Becsei mozaik

Becsei mozaik (890)

Az önkormányzat káderügyi terve szerint - Idén 15 személy kaphat munkát

http://ostacamping.com/11-evenemang-blogg/36-11-juli-2015-oesta-run A becsei parlament december 26-án fogadta el a község 2018. évi költségvetését, melynek tervezett bevételei 1,4 milliárd dinárt tesznek ki, ebből a költségvetési eszközök 975,5 millió, a költségvetés igénybevevőinek más forrásból származó tervezett pénzeszközei 32,3 millió, a más hatalmi szintekről származó tervezett bevételek összege 194,8 millió, az átvitt eszközöké pedig 235 millió dinárban lett meghatározva.

Read more...

Elfogadták a községi büdzsét - Jövőre 1,4 milliárddal gazdálkodik a község

follow site A becsei képviselő-testület december 26-án elfogadta a község 2018. évre szóló költségvetését. A helyi kasszában 1,4 milliárd dinárt terveznek összegyűjteni, kb. 300 millió dinárral kevesebbet, mint 2017-ben, azzal, hogy valószínűleg már az év elején módosítani fogják a büdzsét, mert nagyobb beruházásra előlátott pénzeket várnak a tartománytól, illetve a köztársaságtól, hangzott el a becsei parlament ülésén.

Read more...

Adventi pályázat - Sok díjazott és mintegy 230 résztvevő

A Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör tizenharmadszor hirdette meg Adventi irodalmi- és képzőművészeti pályázatát, amelyre a község óvodásai és általános iskolásai jelentkezhettek alkotásaikkal és írásaikkal.
„Népszerű ez a pályázatunk, a tanítók, tanárok tudják, előre készülnek rá. Képzőművészeti alkotásokkal óvodások, első és második osztályos tanulók jelentkezhettek, tőlük bármilyen technikával készült képzőművészeti alkotást elfogadtunk”, mondta Nagy Klára, az egyesület titkárnője.

Read more...

BETSEY MARISKA NAPLÓJA - A hősök, akik má nincsennek

Hogy vagyok, hogy vagyok?! Há nem vagyok valami jó. Benn feküttem néhány napig a kórházba, nem ojan nagy baj vót, de azé mégis nem vót mindeggy. Oszt nem az vót a legnehezebb hogy bajom van meghogy ojan az étel amijen, meghogy horkóttak a társak (pedig asse vót mindeggy), hanem az a sok süket duma, amit ottan hallottam.

Read more...
Subscribe to this RSS feed