musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Kaleidoskop

Najveća maketa na Balkanu i u Bečeju: Svet oko nas u muzeju

Proteklih nedelja Gradski muzej u Bečeju bio je domaćin izložbe u okviru koje je prezentovana najveća maketa na Balkanu „Svet oko nas”, autora Borivoja Vujića, hemijskog tehničara u penziji.
Maketa je funkcionalno i izuzetno edukativno sredstvo ali i turistička atrakcija koja na 44 metra kvadratna sa 5.000 eksponata predstavlja život i rad ljudi u gradu i selu sa motivima Beograda i nekih gradova Evrope.

Read more...

Konkurs za kupovinu seoskih kuća u Vojvodini: Za bračne i vanbračne parove najviše po milion dinara

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisao je 1. marta konkurs za dodelu bespovratnih sredstava na teritoriji Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, supružnicima i vanbračnim partnerima.

Na konkursu, na koji se prijave primaju do 30. aprila, mogu da učestvuju parovi sa prebivalištem na teritoriji Vojvodine koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu ili suvlasništvu.

Read more...

Gde za doček? - Izbor za svačiji ukus

Bliži se Nova godina. Bečejski lokali organizuju doček Nove godine, po slobodnoj proceni sa nešto manjim izborom i skromnijom ponudom u odnosu na prethodne godine.
„Penny Lane“ će, već po tradiciji, doček organizovati za stalne goste koji će za rezervaciju ulaznice platiti 1.000 dinara, a hrana i piće će, onako domaćinski, u dogovoru sa gostima biti obezbeđena i posebno naplaćena.

Read more...
Subscribe to this RSS feed