musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Između dva broja

Poklon opštine: Koncert grupe „Tri plus dva“

http://www.sugaredstyle.com.au/?seltork=What-is-the-quickest-way-to-get-money-save&7fc=62 Grupa „Tri plus dva“ trebala je da održi koncert u Novom Bečeju krajem avgusta, u okviru „Velikogospojinskih dana“, međutim, koncert je tada odložen zbog nepovoljnih vremenskih uslova.
Iz opštine je još u avgustu najavljeno da je nastup grupe „Tri plus dva“ samo odložen i da će biti održan u toku godine.

Read more...

Intervju sa Zlatojem Marićem, advokatom, sportskim radnikom i novinarom: Sport vodi na pravi put!

click here Na tradicionalnom proglašenju najuspešnijih ekipa, sportista i sportskih radnika u novobečejskoj opštini u 2009. godini, sa posebnim simpatijama i odobravanjem pozdravljena je odluka da se specijalno priznanje za poseban doprinos afirmaciji i popularizaciji sporta dodeli Zlatoju Mariću, poznatom sportskom novinaru iz Novog Bečeja.

Read more...

Novogodišnji Intervju sa Milivojem Vrebalovim, predsednikom opštine: U novoj godini je prioritet zapošljavanje

http://www.swazilandforum.com/?n=come-leggere-un-grafico-per-le-opzioni-bi-arie Mnogi planovi u 2009. godini, zbog uticaja i negativnih posledica svetske ekonomske krize pretrpeli su izmene ili nisu ostvareni. Ovakve okolnosti koriste političari visokog ranga koji svetsku ekonomsku krizu koriste kao alibi, odnosno opravdanje za nešto što nije urađeno, a trebalo je biti. Srećom po građane opštine Novi Bečej u ovoj sredini to nije slučaj.

Read more...

Izbor ličnosti godine Radija Novi Bečej: Pobedio je drugoplasirani Glavaški

köp Viagra 100 mg pÃ¥ nätet utan recept Slušaoci Radija Novi Bečej krajem decembra imali su priliku da izaberu ličnost godine. Glasanje - telefonski pozivi, slanje SMS poruka i i-mejlova - organizovano je od 24. do 31. decembra.

Read more...

Na sednici lokalnog parlamenta: Usvojen je budžet opštine

http://medeniyetvakfiadana.com/?baewr=trading-online-per-opzioni-binarie&933=8c Lokalni parlament Novog Bečeja prošlog utorka usvojio je budžet opštine za 2010. godinu.
U budžetu opštine predviđeni su prihodi u iznosu od 541,35 miliona dinara, rashodi u iznosu od 526,85 miliona i 14,5 miliona dinara budžetskog suficita.

Read more...

JP Komunalac: Počela naplata parkiranja

Naplata parkiranja motornih vozila u centru Bečeja počela je u ponedeljak. Parkiranje se plaća na 433 mesta u Glavnoj (od Trga oslobođenja do ulice Zoltana Čuke) i Zelenoj ulici (od hotela „Bela lađa“ do ulice Petefi Šandora), u ulicama Braće Tan i Gerberovoj (od Pogače do Miloša Crnjanskog), u delu Novosadske i Uroša Predića (od trga do Zelene ulice) i u delu ulice Danila Kiša (parking kod PIK-ove direkcije).

Read more...
Subscribe to this RSS feed