musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Između dva broja

Političari o fuziji DS-a i Pokreta za Bečej: „Radi se o promeni volje građana“

http://graciediet.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://graciediet.com/ask/i-am-510-135-lbs-and-am-required-to-eat-3317-calories-a-day-to-gain-weight-due-to-my-exercise-plan-i-was-wondering-how-i-could-contribute-the-gracie-diet-while-getting-enough-calories-i-also-hav/ Predstavnici značajnijih političkih grupacija u lokalnom parlamentu komentarisali su „ujedinjenje“ Pokreta za Bečej i Demokratske stranke, a Šandor Pal, predsednik Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara (ova stranka ima pet odbornika u lokalnom parlamentu) rekao je da nije pozvan da komentariše ponašanje drugih političkih grupacija.

Read more...

Racionalizacija u opštini: Opštinske spremačice u Potisju

Tastylia Purchase 20 MG Zakon o određivanju maksimalnog broja zaposlenih u lokalnoj administraciji nalaže opštinskim upravama da maksimalan broj zaposlenih na neodređeno vreme ne može biti veći od 4 zaposlena na 1.000 stanovnika prema poslednjem popisu stanovništva (izuzeci od ograničenja su opštine u kojima žive nacionalne manjine, izbeglice, opštine s malim brojem stanovnika…), a ukupan broj zaposlenih na određeno vreme ne može biti veći od 10 odsto radnika zaposlenih na neodređeno vreme.

Read more...

Ukrupnjavanje na bečejski način: Ujedinjenje za preživljavanje

sistema de comercio de emisiones ets Na lokalnim izborima u maju 2008. godine Grupa građana Pokret za Bečej - Dušan Jovanović dobila je 3.859 glasova (8 odbornika), a koalicija DS-a, G17 Plus i LSV-a Za evropsku opštinu Bečej - Boris Tadić 3.646 glasova građana (7 odbornika – četiri „pripadaju“ Demokratskoj stranci).

Read more...

U sredu zaseda lokalni parlament: Izmene odluke o taksama

http://docimages.fi/?dereter=bin%C3%A4re-optionen-range-strategie&79a=67 Za sledeću sredu je zakazana 22. sednica lokalnog parlamenta, a na dnevnom redu zasedanja su odluke o usvajanju Lokalnog akcionog plana za unapređenje obrazovnog statusa Roma u opštini od 2010. do 2012. godine i o usvajanju Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje Roma u istom periodu.

Read more...

Dragan Belić, dobitnik nagrade za fotografiju: „Dva večita prijatelja“ u ravnici

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-volatilit%C3%A4tsstrategie&4a3=06 Fotografija naslovljena „Dva večita prijatelja“ Dragana Belića iz Novog Miloševa krajem prošle godine na 49. izložbi vojvođanske fotografije Foto, kino i video saveza Vojvodine „osvojila“ je prvu nagradu.
Dragan Belić je, kako sam kaže, perspektivan mlad fotograf - od pedesetak ljeta. Fotografijom se bavi odmalena, učio je uz oca koji se i sam pomalo bavio fotografijom.

Read more...

Proslava stogodišnjice zadrugarstva: Zadruga je prošlost i budućnost

source link Stogodišnjica zadrugarstva u opštini Novi Bečej obeležena je prošle srede u hotelu „Tiski cvet“. Na proslavi koju je organizovala Zemljoradnička zadruga „Vranjevo“ okupilo se mnogo zvanica među kojima su bili Radivoj Nadlački, šef Odseka za ruralni razvoj Ministarstva poljoprivrede, Milivoj Vrebalov, predsednik opštine Novi Bečej, Erna Kiš Čisar, predsednica Skupštine Zadružnog saveza Srbije, Radoslav Jovanov, predsednik Zadružnog saveza Vojvodine, Dušan Tadić, predsednik Skupštine i Ljubomir Mirković, predsednik Upravnog odbora tog saveza, kao i članovi Upravnog odbora Saveza i predstavnici dvadesetak zemljoradničkih zadruga iz Vojvodine.

Read more...
Subscribe to this RSS feed