Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Uređenje Gradskog trga u Bečeju: Klupe u etapama

Uređenje Gradskog trga u Bečeju: Klupe u etapamatrg_fontane

Krajem ove nedelje trebalo bi da započne etapno postavljanje klupa na gradski trg u Bečeju, rekao je direktor Javnog preduzeća Komunalac Željko Plavšić.

U prvoj fazi se očekuje postavljanje dvadesetak klupa sa naslonom, a Plavšić očekuje da će do 16. juna biti postavljene sve klupe.
Nabavljeno je 65 klupa sa naslonom i 17 klupa bez naslona.
Na gradski trg treba da bude postavljeno i 40 kanti za smeće i 11 ukrasnih žardinjera.
Podsetimo da je Komunalac ugovor o nabavci urbanog mobilijara zaključio 18. aprila s jedinim ponuđačem u postupku javne nabavke, s firmom „Baza“ iz Bečeja na 2,47 miliona dinara, koja je bila i jedini ponuđač.
Odluku o pokretanju javne nabavke Komunalac je doneo 4. aprila, potom je rok za podnošenje ponuda produžen, a nabavka je okončana 16. aprila. Procenjena vrednost javne nabavke bila je 2,5 miliona dinara bez PDV-a.
Klupe koje su prethodno bile na gradskom trgu prilikom rekonstrukcije platoa sklonjene su u dvorište Komunalca, a potom su i remontovane. Prošle jeseni su tri klupe postavljene na obali Tise, a prema rečima Plavšića, dva dana nakon toga dve klupe su uništene, a treća je ukradena. Sada oko 20 „starih“ klupa čeka u dvorištu Komunalca odluku o tome gde će biti postavljene.

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *