musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Negativ

Negativ (104)

Negativ: Muke po inkluziji

option binary trading anna Prelazak dece iz predškolske ustanove u prvi razred osnovne škole nije nešto što prolazi bez stresa, a problemi su višestruko veći i raznovrsniji kada je u pitanju tranzicija dece sa smetnjama u razvoju i invaliditetom iz dečjeg vrtića u prvi razred tipične osnovne škole, gde predstoji i da ostala deca (i njihovi roditelji) i nastavnici prihvate dete ili decu sa smetnjama u razvoju ili invaliditetom i da mu/im, u većini slučajeva, posvete više pažnje nego „običnoj“ deci.

Read more...

Negativ: Klovn ubica i dečja psiha

buy cytotec 100 mcg in Jackson Mississippi Horor filmove kao što je „To“ u bioskopima gledaju i deca koja imaju 14-15-16 godina. Tako je bilo i u Gradskom pozorištu u Bečeju 24. septembra, kada su i klinci od 14-15 godina, bez pratnje roditelja gledali horor o klovnu ubici.
Zabrinjavajuće je i to da distributer nije naznačio da film nije pogodan za maloletne gledaoce.

Read more...

Zašto su đaci iz OŠ „Sever Đurkić“ čekali četiri sata da krenu na put: Gorak ukus ekskurzije

http://fisflug.is/?yrus=strategia-efficace-opzioni-digitali&626=94 Više od stotinu đaka iz Osnovne škole „Sever Đurkić“ trebalo je da 15. februara oko 7.30 časova ujutro krene na petodnevnu ekskurziju na Zlatibor, međutim, dva autobusa prevoznika „Integral travel BG“ d.o.o. iz Novog Sada nisu krenuli put Zlatibora do 11.25 časova.

Read more...

Koliko nas, vas, njih ima…

Popis stanovništva po prirodi stvari u svakoj državi trebalo bi da podrazumeva prebrojavanje građana dotične zemlje. Eventualno, ali samo eventualno, i dobijanje (neobavezne) informacije o nacionalnosti građana, mada bi to trebalo da bude svačija intima i ne bi smelo nikog da interesuje.

Read more...

Malo rada, mnogo muzike

Prilično je iritirajuća pojava tradicionalni štrajk prosvetara maltene početkom i tokom svake školske godine. Uzgred, njihovi glasnogovornici sve vreme tvrde, ukoliko znamo da čitamo i između redova, a i to se uči u školi, da sve rade u interesu đaka, a ne u svom.

Read more...

Így kell parkolni!

A felvétel a hétvégén készült Óbecsén. Így kell parkolni. Csak tudnám, hogy ki adott ennek engedélyt?! És miért? Vagy mennyiért? Nem tudom, a rend éber őrei utánajártak-e eme ügyes járművezetőnek?!

Read more...
Subscribe to this RSS feed