musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Kultura

Kultura (116)

Međunarodni festival dečjih i omladinskih pozorišnih predstava u Jagodini: Bečejski „Kralj Ibi“ pobednik

go to link Pozorišna predstava „Kralj Ibi“ Gradskog pozorišta iz Bečeja u režiji Igora Pavlovića proglašena je za najbolju predstavu u celini  u omladinskoj konkurenciji na 8. Međunarodnom festivalu dečjih i omladinskih pozorišnih predstava održanom u Jagodini od 23. do 29. oktobra, a Srđan Tomić je dobio prvu nagradu za glavnu mušku ulogu u predstavi.

Read more...

Književno veče u Gradskom pozorištu: „Što pepeo priča“ Dževada Karahasana

demo su opzioni digitali Književno veče sa Dževadom Karahasanom, bosanskohercegovačkim književnikom i akademikom, dobitnikom mnogobrojnih jugoslovenskih i evropskih književnih nagrada, piscem koji je bio nominovan i za Nobelovu nagradu, biće održano 28. septembra od 19 časova u Kreativnom centru Gradskog pozorišta, kada će biti predstavljen njegov najnoviji roman „Što pepeo priča“ koji, prema mnogim kritičarima, predstavalja remek-delo savremene proze.

Read more...

„Gipsy Classic Trio“ u Gradskom pozorištu: Humanitarni koncert za decu Bečeja

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=Best%C3%A4ll-generiska-Cialis-utan-recept&6e4=8e U organizaciji Udruženja Roma „Ači“ iz Subotice 28. maja u velikoj sali Gradskog pozorišta Bečej biće održan humanitarni koncert „Gipsy Classic Trija“ iz Subotice, sa specijalnim gostom, violinistom Đulom Tolom, solistom RTV Novi Sad.

Read more...

Smotra scenskog stvaralaštva dece predškolskog uzrasta: Bečejci prikazali jedinu dvojezičnu predstavu

http://diabetologie-eidenmueller.de/?kkoas=software-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&e82=f6 Smotra scenskog stvaralaštva dece predškolskog uzrasta započeta je danas (22. maja) ujutro u sklopu 60. Majskih igara himnom Majskih igara u izvedbi Horića „Labud Pejović“.

Read more...

U Gradskom pozorištu: Humanitarna akcija „Milunka“ za Milunku

U okviru humanitarne akcije „Milunka“ za Milunku, glumica Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda Vesna Stanković će u Gradskom pozorištu Bečej 26. aprila odigrati monodramu „Milunka“. Prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun Milunke Petrović iz Bečeja, koja boluje od cerebralne paralize, a pomoć je potrebna i njenim roditeljima čije je zdravlje ozbiljno ugroženo.

Read more...
Subscribe to this RSS feed