Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Humanitarni koncert za Slađanu Benke: Bečejci jaki samo na rečima

Humanitarni koncert za Slađanu Benke: Bečejci jaki samo na rečimatrg_fontane

Prošle subote (16. april) u OSC-u „Mladost” održan je veliki humanitarni koncert pod pokroviteljstvom opštine Bečej za pomoć Slađani Benke kojoj je potreban novac za transplantaciju srca.

Nastupile su grupe „Fingerbang” (uz podršku članica hora), „The CrossRoads”, „Super s karamelom”, „Atlantida“ i „Red & Hot” (Pepers tribute), a program je vodio poznati beogradski glumac Dragan Mićanović. Ulaz se naplaćivao 250 dinara, a sav prihod je uplaćen na Slađanin račun.
Sve bi to bilo lepo sa naše strane, ta naša želja da pomognemo ljudima u nevolji, da nije činjenice da je na koncert došlo samo tristotinak ljudi, i da sala sportskog centra nije bila žalosno polupuna, i da ipak smo mi jaki samo na rečima podrške, jer 250 dinara je u današnje vreme mnogo novca, naročito ako se uzme u obzir da je kutija cigareta oko 100 dinara, da je piće u gradu oko 100-150 dinara… Pa šta bi nam ostalo kada bismo morali još i kartu da platimo?! Ako ništa drugo, makar smo pokazali, čast izuzecima, koliko su nam važni životi ljudi oko nas i koliko možemo i želimo da pomognemo.

M.T.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *