Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Klavir za sto dinara: Prikupljeno 23.000 dinara

Klavir za sto dinara: Prikupljeno 23.000 dinaratrg_fontane

U velikoj sali Gradskog pozorišta u utorak je održan drugi dobrotvorni koncert pod nazivom „Klavir za sto dinara“, koji je sada izazvao manje interesovanja publike nego prvi.

Na koncertu su se predstavila deca iz vrtića „Labud Pejović“, članovi dečjeg hora „Bubamara“, recitatori iz ŠOSO „Bratstvo“, horovi osnovnih škola „Sever Đurkić“ i „Zravko Gložanski“ kao i Gimnazije, polaznici Centra stranih jezika „Speak easy“ i violinski orkestar Muzičke škole „Petar Konjović“.
Dobrotvorni koncert su direktorice osnovnih škola „Sever Đurkić“ i „Zdravko Gložanski“ Brankica Tapavica i Suzana Đukić, u želji da pokažu kako u Bečeju postoji mnogo talentovane dece, ali ne samo iz oblasti umetnosti, odnosno muzike, iskoristile kao priliku za promociju svojih škola i uručile su diplome učenicima koji su svoje znanje pokazali na okružnim i republičkim takmičenjima iz matematike, istorije, hemije, biologije, ali i njihovim mentorima, da bi na kraju direktorica muzičke škole Tamara Krajtmar u ime domaćina pročitala imena uspešnih učenika i iz osnovnih škola „Petefi Šandor“ i „Šamu Mihalj“. Ovakav gest je naišao na negodovanje većeg dela publike ali i izvođača.
Na dobrotvornom koncertu prikupljeno je 23.000 dinara koje su namenjene za kupovinu klavira za Gradsko pozorište.                 

LJ.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *