Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Savez udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije: Najbolja je Šarolta Bovanović Seneš iz PU „Labud Pejović“

Savez udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije: Najbolja je Šarolta Bovanović Seneš iz PU „Labud Pejović“trg_fontane

Medicinska sestra PU „Labud Pejović“ Šarolta Bovanović Seneš proglašena je za najbolju medicinsku sestru u predškolskim ustanovama Srbije u 2016. godini na poslovima preventivne zdravstvene zaštite.

Priznanja medicinskim sestrama je 25. maja dodelio Savez udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije, koji je od pristiglih 24 predloga izabrala deset najboljih medicinskih sestara u predškolskim ustanovama u više kategorija, a Bovanović Seneš je najbolja u kategoriji medicinskih sestara u preventivnoj zaštiti.
Šarolta Bovanović Seneš radi u predškolskoj ustanovi u Bečeju od 1999. godine i kontinuirano podiže kvalitet svojih kompetencija na seminarima, obukama, predavanjima na kojima i prezentuje svoje radove koji dobijaju pozitivne stručne ocene.
Predškolska ustanova „Labud Pejović“ već ima nagrađenu medicinsku sestru na preventivnoj zaštiti, Vericu Ilić, kojoj je priznanje za najbolju medicinsku sestru u predškolskim ustanovama Srbije uručeno 2011. godine.   

B.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *