musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Dan Svetog Save: Zajednička svečana akademija

forex uzmanı cem Škole u Bečeju su Svetosavskom akademijom i ove godine proslavile Dan Svetog Save, 27. januar, slavu obrazovnih ustanova – ove godine je domaćin svečanosti bila Tehnička škola i njena direktorka Svetlana Tašković je pozdravila učenike, njihove roditelje i nastavnike, a potom je u sali Gradskog pozorišta održan prigodan program, dok je o značaju Svetog Save govorio kustos-istoričar u Gradskom muzeju Nemanja Karapandžić.

go site Tom prilikom su dodeljene i nagrade đacima koji su učestvovali na likovnom i literarnom konkursu  „Sveti Sava kao učitelj“. Nagrade deci uručio je arhijerejski namesnik Dejan Stanojev.

http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-pln&aac=9e Osim zajedničke svečane akademije škole su i pojedinačno obeležile školsku slavu. Predškolska ustanova „Labud Pejović“ je u centralnom objektu organizovala priredbu na kojoj su nastupili predškolci pevajući pesme i recitujući o Svetom Savi, a potom su deca sa vaspitačicama lomila slavski kolač, koji su potom i pojela uz koljivo.

what is the best binary options strategy B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top