musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
„Odluke u ime građana 2017“

„Odluke u ime građana 2017“ (5)

Na sednici Skupštine opštine: Opozicija predlaže likvidaciju Toplane, profesor engleskog jezika na čelu muzeja, bez rešenja za školu

binary option malaysia forum Na troiposatnoj sednici Skupštine opštine 8. novembra, zbog problema u radu Toplane, odbornica odborničke grupe „Samo lokalno“ (ranije „Dosta je bilo“) Svetlana Dinić predložila je likvidaciju Toplane, ponovo je aktuelizovano pitanje zakonitosti deficita u opštinskoj kasi, pokrenuto je pitanje ukidanja naplate parkiranja u Bečeju, na čelo Gradskog muzeja imenovan je profesor engleskog jezika i ispostavilo se da statut muzeja nije u skladu sa zakonom.

bdswiss de anmelden
Read more...

Brzopotezna sednica Skupštine opštine: Rebalans usvojen bez reči

http://brittnet.se/?signatyra=bin%C3%A4r-optionen-strategien&cab=34 Treći rebalans opštinskog budžeta, uz četiri usmeno podneta amandmana vlasti, odbornička većina je na sednici Skupštine opštine 19. oktobra usvojila bez ijedne reči rasprave – za oko 5 minuta.

come iniziare a investire in borsa
Read more...

Na sednici Skupštine opštine: Rasprave o broju zaposlenih, novcu, suficitu, deficitu, Srbima i Mađarima

http://civilparties.org/?cat=24 Predstavnici opozicije i vlasti su više od tri sata diskutovali o opštinskom budžetu, o deficitu i suficitu, o tome da li u Toplani ima ili nema novih zaposlenih, o eventualnim greškama u izveštaju o trošenju novca iz budžeta, o znanju ili neznanju pojedinih odbornika, da bi 22. sednica Skupštine opštine 3. oktobra kulminirala mučnom raspravom „o krvi i tlu“ i prebrojavanjem Srba i Mađara u Gradskom muzeju – to je, na trenutke, podsećalo na devedesete godine prošlog veka.

http://coconutcharcoalindonesia.com/?decerko=bin%C3%A4re-optionen-handeln-swiss&c80=b7
Read more...
Subscribe to this RSS feed