pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Sport

Sport (190)

Kajak - Prvenstvo Evrope u Plovdivu: Još jedno srebro Marka Tomićevića

Buy Tastylia (Tadalafil) Online No Prescription Marko Tomićević je osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Evrope u kajaku održanom od 14. do 16. jula u Bugarskoj. On je u dvosedu sa Milenkom Zorićem u trci na 1.000 metara ponovio uspeh iz Rija i u finalu u Plovdivu osvojio drugo mesto u vremenu 3 minuta i 13.780 sekundi.

Read more...

Kajak - Evropsko prvenstvo za juniore i juniorke, mlađe seniore i seniorke: Biljana Relić u A finalu, Luka Stojkov u B finalu

http://swazilandforum.com/?n=opzioni-binarie-per-stock opzioni binarie per stock Bečejski kajakši u sasatvu naše najbolje selekcije, Biljana Relić i Luka Stojkov, izborili su plasman u završnicu šampionata Evrope za juniorke, juniore i mlađe seniorke i seniore koje se održava u Beogradu od 22. do 25 juna na jezeru Ada Ciganlija.

Read more...

Košarka - Košice 3X3 World tour: Pobeda u Slovačkoj vodi u Sloveniju

استراتيجية تداول العملات الأجنبية خيار ثنائي

binäre optionen ubs Ekipa Kviki & Extra Auto iz Srbije u basketu 3x3 u čijem sastavu pored Vuksana Gagovića, Martina Matovića, Petra Perunovića iz Vrbasa je i Stefan Ratković iz Bečeja, osvojila je prvo mesto na turniru održanom minulog vikenda u Košicama.

Read more...

Košarka - Druga regionalna liga sever (m): Predaja raspustila ekipu

buy Lyrica canada Košarkaši Tise su završili prvenstvo bez borbe. Naime, utakmica poslednjeg kola u kojoj je trebalo da se kao domaćini sastanu sa ekipom SO Koš iz Sombora je registrovana službenim rezultatom, jer je KK Tisa predala meč zbog, kako je rečeno nemogućnosti igranja utakmice, u sali SC „Đorđe Predin Badža“. Ovakav epilog nije prošao mirno.

Read more...
Subscribe to this RSS feed