musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Becsei mozaik

Becsei mozaik (902)

Erre járva… - Fájrontkérdés

weaning off premarin no ovaries Óbecsén tovább szigorították a vendéglátóipari létesítmények nyitvatartási idejét. A december 30-i képviselő-testületi ülésen úgy döntöttek, hogy ezentúl „télen”, vagyis szeptember 16. és május 15. között, a szórakozóhelyeket munkanapokon és vasárnap 23 órakor be kell zárni, hétvégeken pedig éjfél utáni egy órakor. Az év másik, rövidebb részében, mondjuk úgy, hogy „nyáron”, viszont munkanapokon és vasárnap a nyitvatartási idő 24 óráig tart, pénteken és szombaton pedig hajnali 2 óráig.

Read more...

A képviselő-testület ülésén - Harmadszor is módosították a költségvetést

http://verkehrswacht-plauen.org/nioserko/7704 December 30-án tartották meg a helyi parlament 21. ülését, amelyen a tanácsnokok konstatálták, hogy a Mint egy ház párt új képviselője Zoran Subotički helyett Aleksandar Dimitrijević lett, majd meglehetős szócsata után a helyi képviselők harmadszor is módosították a község 2009. évi költségveté-sét a Mladost Sportközpont egy kilenc évvel ezelőtt keletkezett adósságának törlesztése miatt, amely eddig csaknem 62 millióra duzzadt.

Read more...

Tojzán Ákos, a Városi Múzeum igazgatója - Mozgalmas év vár ránk és látogatóinkra

A községi képviselő-testület tavaly november 8-án új igazgatót nevezett ki a Városi Múzeum élére. Az igazgató kinevezésére vonatkozó pályázatra ketten jelentkeztek, az addigi igazgató, a múzeum alkalmazottja Dušan Ivetić néprajzkutató, valamint Tojzán Ákos okleveles angol szakos filológus.

Read more...
Subscribe to this RSS feed