Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

KMV – A népmesemondás új kategória lesz

KMV – A népmesemondás új kategória lesztrg_fontane

Szombaton tartotta meg a KMV civil szervezet elnökségi ülését, amelyen a 2010. évi vetélkedő előkészületeiről, illetve a tavalyi KMV-s kerekasztal-beszélgetésen született ötletekről tárgyaltak.
„A 43. KMV-t április harmadik hétvégéjén tartjuk meg. Az elnökségi ülésen döntöttünk arról, hogy a népmesemondás a beszédművészeti vetélkedőn külön kategóriát képez majd.

Emellett elhatároztuk, hogy minden középiskolában helyi koordinátorokat keresünk, tanulókat, akik népszerűsíteni fogják a vetélkedőt“, mondta Szilágyi Miklós, a KMV elnöke.
Szilágyi ismertette, hogy a szervezők már készülnek a KMV-re és a díjak egy részét is megvásárolták.
„Idén is számítunk támogatókra, várjuk a Tartományi Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi Titkárság és a Tartományi Művelődési Titkárság támogatását, valamint a Szekeres László Alapítvány és a Művelődési Minisztérium eszközeire is számítunk. Legnagyobb támogatónk idén is az óbecsei önkormányzat lesz. Arra is törekszünk, hogy a 2010-es vetélkedőn egészen más összetételű zsűri értékelje az alkotásokat, írásokat és produkciókat”, jelentette ki a KMV elnöke.
A fiatalok kiváló hangulatra számíthatnak a KMV-koncerten is, ugyanis a SKA-Pécs együttes koncertezik majd április 24-én.
A KMV pályázatai január végén jelennek meg. Minden fontos információ megtalálható lesz a KMV honlapján.                  

Erer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *