musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Srbija

Izazovi za novinarstvo, izazovi za društvo: Mediji kao megafon vlasti

source link Tabloidni mediji u Srbiji su, voljom vlasti, dovedeni u poziciju mejn strim medija. Oni su glavni "proizvođači" narastajućeg populizma koji uništava institucije pravne države. Tako urednici i medijski eksperti okupljeni u Beogradu na konferenciji "Medijski i politički populizam - izazovi za novinarstvo, izazovi za društvo", održanoj 8. novembra u Medija centru, vide trenutnu situaciju na medijskoj sceni Srbije.

Read more...

Novinarska i medijska udruženja: Nova faza gušenja medijskih sloboda i zastrašivanja novinara

enter Novinarska i medijska udruženja upozoravaju građane i međunarodne institucije da je vlast u Srbiji ušla u novu, brutalnu fazu gušenja medijskih sloboda i zastrašivanja novinara, sa ciljem da u potpunosti onemogući kontrolnu ulogu medija i slomi bilo kakav slobodni kritički glas.

Read more...

Agrostručnjak Milan Prostran: Šteta od suše u poljoprivredi preko milijardu dolara

Tastylia (Tadalafil) Purchase 20 MG Suša je umanjila poljoprivrednu proizvodnju za oko 20 odsto u odnosu na prosečan godišnji rod, a za 30 odsto u odnosu na prošlu rekordnu godinu, tako da je izgubljena vrednost više od milijardu dolara, rekao je stručnjak za poljoprivredu Milan Prostran.

Read more...

Republička izborna komisija: Izabran novi član na burnoj sednici

http://kokiqq.net/?ruuw=15-min-binary-options-strategy&f8b=06 Republička izborna komisija (RIK) imenovala je u četvrtak 13. aprila Borislava Mitrovića za člana te komisije ispred Grupe građana "Za zdravu Srbiju Milan Stamatović", umesto dosadašnjeg člana Slobodana Popovca, koji će ubuduće biti zamenik, na sednici koja je protekla u atmosferi burne rasprave i međusobnih optužbi.

Read more...
Subscribe to this RSS feed