pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Srbija

Agrostručnjak Milan Prostran: Šteta od suše u poljoprivredi preko milijardu dolara

Buy cheap Tastylia online without a prescription Suša je umanjila poljoprivrednu proizvodnju za oko 20 odsto u odnosu na prosečan godišnji rod, a za 30 odsto u odnosu na prošlu rekordnu godinu, tako da je izgubljena vrednost više od milijardu dolara, rekao je stručnjak za poljoprivredu Milan Prostran.

Read more...

VOICE: U zvaničnom biračkom spisku Srbije milion birača viška

http://denistar.rs/?enot=optionen-handeln-demo optionen handeln demo Birački spisak u Srbiji, ako bi bio ažuriran, sadržao bi imena 5,7 miliona građana, milion manje u odnosu na sadašnji, zvanični procenio je demograf Vladimir Nikitović, naučni saradnik Centra za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka u Beogradu.

Read more...

Republička izborna komisija: Izabran novi član na burnoj sednici

http://fiontar.ie/?v=binäre-optionen-martingale binäre optionen martingale Republička izborna komisija (RIK) imenovala je u četvrtak 13. aprila Borislava Mitrovića za člana te komisije ispred Grupe građana "Za zdravu Srbiju Milan Stamatović", umesto dosadašnjeg člana Slobodana Popovca, koji će ubuduće biti zamenik, na sednici koja je protekla u atmosferi burne rasprave i međusobnih optužbi.

Read more...

NUNS i NDNV: Da li će međunarodna zajednica reagovati na jezivu zloupotrebu medija u Srbiji?

sito per trading online gratis
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) zahtevaju od zajednice demokratskih zemalja i međunarodnih organizacija da se izjasne o stravičnoj zloupotrebi medija u Srbiji od strane vlasti, koja je vrhunac dosegla tokom predizborne kampanje.

Read more...
Subscribe to this RSS feed