Logo
Print this page

Ministarstvo platilo deo duga škole „Šamu Mihalj“: Država treba da plati još 1,5 miliona, a opština oko 600.000 dinara

Köpa Cialis Eskilstuna Ministarstvo prosvete je pre nedelju dana platilo deo duga škole „Šamu Mihalj“ iz Bečeja, 3,7 miliona dinara, a u vezi sa radno-pravnim sporom koji je škola izgubila pre nekoliko godina.

binära optioner valuta

reformas en el sistema de comercio Iznos koji bi trebalo da se plati, danas je nešto viši od 5 miliona dinara, i sada predstoji da nadležno ministarstvo plati još oko 1,5 miliona za poreze i doprinose na zaradu, s obzirom na to da je 3,7 miliona dinara samo za zarade, ali 1,5 miliona dinara za zaostale poreze i doprinose na zaradu nisu predmet blokade školskog računa.

busco mujer soltera en uruguay

handel mit binären optionen erfahrungen Opština Bečej će da snosi sudske troškove, a reč je o oko 600.000 dinara. Taj iznos bi trebalo da bude plaćen do kraja decembra iz tekuće budžetske rezerve i kada se to učini, račun škole će biti odblokiran. Po informacijama iz opštine Bečej, u ponedeljak je taj iznos bio spreman za plaćanje, međutim, čekalo se da škola „Šamu Mihalj“ dostavi troškovnik opštini, a to se u ponedeljak nije desilo.

enter site

http://winevault.ca/?perex=ez-trader-pro ez trader pro K.D.F.

http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=bin%C3%A4re-optionen-progression&b32=59
Last modified on
get link Rate this item
(0 votes)
Mozaik d.o.o.