musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Humanitarni turnir u basketu: Basketaši za Marinu i Nastasju

follow site Kancelarija za mlade opštine Bečej i KK Bečej su 23. decembra u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“ organizovali drugi po redu humanitarni basket turnir ove godine.

mi consigliate qualche demo di opzioni binarie Zahvaljujući kotizaciji i dobrovoljnim prilozima na turniru na kom je učestvovalo deset ekipa prikupljeno je 33.860 dinara za rehabilitaciju Bečejki Marine Kovačev i Nastasje Nedimović.
Pobednik turnira je ekipa „Elektroliv“ koja je u finalu savladala „Debelog zmaja“ sa 16:14, a trećeplasirani je tim „Fair play“.
Pobednik u takmičenju u šutiranju trojki je Nikola Stojkov, najmlađi učesnici turnira bile su jedanaestogodišnje Tea i Mina Dorić (blizanci), a najstariji takmičar  Siniša Švedić  (44 godine). Za najsimpatičniju ekipu proglašen je „Fair play“, a za najsimpatičnijeg učesnika jedina devojka: Jelena Ćurčić.
Podsetimo da su Kancelarija za mlade i KK Bečej letos ispred opštinske zgrade organizovali humanitarni turnir za lečenje dečaka iz Bečeja koji ima cerebralnu paralizu.

http://www.cam-adventures.com/?dawaderen=viagra-f%C3%B6r-m%C3%A4n&904=f4 B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top