musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Između dva broja

Novi Zakon o bezbednosti saobraćaja: Stop nepoštovanju pravila

Primena novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima (ZOBS) počinje 10. decembra. Zakon predstavlja potpunu novinu u zakonodavnom sistemu Srbije. Pisan je po ugledu na regulativu Evropske unije i za cilj ima povećanje bezbednosti na našim putevima (do 2012. smanjenje saobraćajnih nesreća za 50 posto u odnosu na 2001. godinu).

Read more...

Još jedno produženje roka radova: Nova ulica do kraja maja?

Rekonstrukcija Dositejeve ulice započeta je 9. oktobra 2017. i trebalo je da bude okončana do 7. januara 2018. godine. To se nije desilo, te je rok za izvođenje radova produžen do 3. maja, aneksom 1 ugovora o javnoj nabavci radova na rekonstrukciji Dositejeve ulice, koji su 19. februara potpisali predsednik opštine Bečej Dragan Tošić i Ivan Plazović koji predstavlja „Put invest“ d.o.o. iz Sremske Kamenice koji nastupa sa članovima grupe ponuđača „Put invest“ PZP iz Bačkog Petrovca, VD „Jugokop Podrinje“ iz Šapca, Slobodan Vujkov PR „Elektro liv“ Bečej, Željko Milić PR SZR „Elektro lumen“ Lukićevo, koji nastupaju sa podizvođačem „Bexaton plus“ iz Loznice.

Read more...

Vuk Radojević u Izraelu: Iskustva u navodnjavanju i poziv investitorima

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević predvodi delegaciju pokrajinske vlade u poseti Izraelu i u utorak je posetio 20. Međunarodni poljoprivredni sajam „Agriteh 2018“ u Tel Avivu, gde je razgovarao  sa generalnim direktorom Ministarstva poljoprivrede Šlomo Ben Elijahuom o iskustvima na planu unapređivanja poljoprivredne proizvodnje, uz poseban osvrt na rešenja izraelskih stručnjaka u navodnjavanju.

Read more...
Subscribe to this RSS feed