pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Rekonstruisanu zgradu OŠ „Zdravko Gložanski“ posetio ministar prosvete: Od kvaliteta škola će zavisiti njihovo finansiranje

ez trader truffa Obnovljena školska zgrada Osnovne škole „Zdravko Gložanski“ u Radičeviću svečano je „predstavljena“ predstavnicima države, lokalne samouprave i bečejskih škola prošlog petka u prisustvu ministra prosvete Mladena Šarčevića, pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Vuka Radojevića i predsednika opštine Bečej Dragana Tošića.

Read more...

Radovi na elektrodistributivnoj mreži od 18. do 22. septembra: Isključenja u Bečeju

binäroptionen stockpair Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži od ponedeljka do petka (od 18. do 22. septembra) u periodu od 9 do 14 časova biće prekinuta isporuke električne energije u Bečeju u delu trga Čilag prema Medenjači i Mrtvoj Tisi, naselje Mali rit i Medenjača.

binäre optionen brexit B.M.

Read more...

Skupština opštine: Javna preduzeća jemci za kredit Toplane

vix trading Odbornici Skupštine opštine su danas (27. jula) doneli rešenja da javna preduzeća Vodokanal i Komunalac budu solidarni jemci za kredit od 48 miliona dinara koji će JP Toplana da uzme za potrebe tekuće likvidnosti. Naime, na jednoj od ranijih sednica bečejskog parlamenta dozvoljeno je da se Toplana zaduži kako bi isplatio dug JP Srbijagas (osnovicu i kamate, nakon reprograma).

Read more...

Kajak - Prvenstvo Evrope u Plovdivu: Još jedno srebro Marka Tomićevića

libro opciones financieras pdf Marko Tomićević je osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Evrope u kajaku održanom od 14. do 16. jula u Bugarskoj. On je u dvosedu sa Milenkom Zorićem u trci na 1.000 metara ponovio uspeh iz Rija i u finalu u Plovdivu osvojio drugo mesto u vremenu 3 minuta i 13.780 sekundi.

Read more...

Sa današnje sednice Skupštine opštine: Rasprava o novcu, o transparentnosti – deca ujedinila vlast i opoziciju

اربح المال بالكتابة Na današnjem, 20. zasedanju Skupštine opštine Bečej pred odbornicima su bile odluke o drugom rebalansu opštinskog budžeta za 2017. godinu – uz nekoliko amandmana koje je podnelo Opštinsko veće – i o usvajanju Lokalnog plana akcije za decu od 2017. do 2020. godine (LPA je na prethodnoj sednici bečejskog parlamenta skinut sa dnevnog reda zbog neadekvatnog prevoda na mađarski jezik), zatim su odbornici dali saglasnost na prvu izmenu programa rada JP Komunalac, doneli su odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JP Toplana, jer sadašnjem direktoru Dejanu Vukoviću uskoro ističe mandat, rešenje o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Bečej (katastarska parcela 6496/3 u katastarskoj opštini Bečej), i dali su saglasnost na statute Narodne biblioteke, Komunalca, Vodokanala i Toplane.

Read more...
Subscribe to this RSS feed