musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Bečej

Svečanom akademijom i komemoracijom obeležen 8. oktobar: Dan oslobođenja uz „Nebeski odred“

strategi för binära optioner Dan oslobođenja Bečeja od fašizma u Drugom svetskom ratu, 8. oktobar, obeležen je svečanom akademijom u Gradskom pozorištu Bečej 6. oktobra, a potom, 8. oktobra, na 73. godišnjicu oslobođenja Bečeja, polaganjem venaca ispred spomen ploče na zgradi gradske kuće.

Read more...

Na sednici Skupštine opštine: Rasprava o zaposlenima, novcu, suficitu, deficitu, Srbima i Mađarima

strategie delle opzioni binarie Predstavnici opozicije i vlasti su više od tri sata raspravljali na o opštinskom budžetu, o deficitu i suficitu, o tome da li u Toplani ima ili nema novih zaposlenih, o eventualnim greškama u izveštaju o trošenju novca iz budžeta, o znanju ili neznanju pojedinih odbornika, da bi rasprava na jučerašnjoj 22. sednici Skupštine opštine kulminirale mučnom raspravom „o krvi i tlu“ i o prebrojavanju Srba i Mađara u Gradskom muzeju – to je, na trenutke, podsećalo na devedesete godine prošlog veka.

Read more...

Počela je Dečja nedelja: Vreme za igru, ali i za humanost i stvaranje uslova za bolji život najmlađih

24option opzioni binarie 60 secondi Početkom Dečje nedelje je danas, 2. oktobra, započeta je i godišnja kampanja za prava dece i za poboljšanje uslova života najmlađih članova društva.
U Bečeju je nedelja namenjena mališanima – čije je obeležavanje u našem gradu započeto devedesetih godina prošlog veka, a u danas poznatoj formi od ulaska u novi milenijum – naslovljena „Gradimo mostove među generacijama – Za radost svakog deteta“ počela oko 10 časova, kada je zamenica predsednika opštine Dalila Dujaković nakon konferencije za novinare izgovorila: „Sada svečano otvaram Dečju nedelju“.

Read more...

JP Toplana: Funkcionalne probe pre početka grejne sezone

binaire opties strategieën Javno preduzeće Toplana Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja (SDG) da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone 2017/18. godine, počevši od danas, 2. oktobra, obavljati funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja.

Read more...
Subscribe to this RSS feed