musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Zbog izgubljenog sudskog spora: Licitacija pokretnih stvari škole

http://spinnakerbaybrewing.com/?demisde=liebe-im-internet-kennenlernen&28b=12 Osnovna škola „Šamu Mihalj“ u Bečeju krajem novembra bi mogla da ostane bez pokretnih stvari kao što su školske klupe, stolice, školske table, učila za pojedine predmete, mikroskopi, kvarcne peći, kompjuteri, alati...

http://hautplantade.com/?pemeb=orari-delle-opzioni-binarie&ac8=bd Naime, nakon što je škola izgubila višegodišnji sudski spor koji je pokrenula bivša zaposlena u školi, za naplatu novčanog potraživanja javni izvršitelj za područje Višeg i privrednog suda u Zrenjaninu 2. novembra doneo je zaključak kojim se oglašava javna prodaja pokretnih stvari škole putem usmenog i javnog nadmetanja. Novčano potraživanje izvršnog poverioca, tužiteljke, od izvršnog dužnika, škole, iznosi oko 2,8 miliona dinara.

http://salpasafarit.fi/?kalimo=iyi-forex-sinyalleri&254=5a Prvi pokušaj javne prodaje pokretnih stvari škole biće održan 30. novembra od 11 sati u kancelariji javnog izvršitelja u Zrenjaninu. Početna cena javnog nadmetanja iznosi 60 odsto od procenjene vrednosti pokretnih stvari.

http://modernhomesleamington.co.uk/component/k2/itemlist/user/15412 Novinar Bečejskog mozaika je u ponedeljak zatražio izjave o mogućem razvoju događaja u školi „Šamu Mihalj“ ukoliko će licitacija pokretnih stvari škole biti uspešna, te će obrazovna ustanova ostati čak i bez đačkih klupa, međutim, direktorka škole Olivija Maus, kao i članica Opštinskog veća lokalne samouprave, zadužena, između ostalog, i za oblast obrazovanja Svetlana Vuletić, odbile su da daju izjave za Bečejski mozaik. Vuletić je samo navela da nije u nadležnosti lokalne samouprave da plati dug škole.

http://villageofcobb.com/?olko=automatizzare-opzioni-binarie&b3a=64 Predsednik opštine Dragan Tošić je u izjavi za Bečejski mozaik ponovio da lokalna samouprava ne može da plati dug škole, međutim, odgovarajući na pitanje, kako će ona da funkcioniše, ukoliko, recimo, ostane bez školskih klupa i stolica, rekao da će u tom slučaju opština da kupi nove potrepštine.

opzioni binarie esercitazioine pop over to these guys K.D.F.

http://moragbrand.com/?ljap=opzioni-binarie-formula-commerciale&0be=be binäre optionen 60 sekunden trick Opširnije o ovoj temi u štampanom izdanju Bečejskog mozaika u petak, 10. novembra

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top