musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Saopštenje Policijske uprave u Novom Sadu: Uhapšen maloletnik u Bečeju zbog pokušaja ubistva starice

http://rozenhout.nl/rozenhout-meubel-op-maat-utrecht/meubelmaker-utrecht-collectie/maatwerk-meubel-utrecht-aan-tafel/eetkamertafel-met-stalen-pootstel.html Prema saopštenju portparola Policijske uprave u Novom Sadu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju uhapsili su maloletnika zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

see Ovaj četrnaestogodišnjak se tereti da je sa dvojicom dečaka, uzrasta 12 godina, tukao i gušio osamdesetšestogodišnju meštanku u čiju su kuću ušli u nameri da je opljačkaju.
Policijski službenici otkrili su to krivično delo operativnim radom i istog dana identifikovali osumnjičene od kojih  dvojica nisu krivično odgovorna, piše u saopštenju policije.

a68f7913ca1154a43a8479f1cfcb950a Prema nezvaničnim informacijama, u noći između srede i četvrtka u Bečeju trojica maloletnih dečaka N.B. (14), N.Č. (12) i F.Z. (12) su upali u kuću V.R. (86) koje se nalazi u Novom selu u ulici pored Topolskog puta i izvršili premetačinu. Zbog buke starica se probudila i videla mlade provalnike, oni su je fizički napali i zlostavljali,  jer im je, navodno, videla lica. Posle toga su pobegli iz kuće i kasnije otišli u školu, a policija ih je uhapsila u okviru istrage koja je vođena i zbog serije krađa u Bečeju.

source link N.B. (14) je priveden dežurnom sudiji za maloletnike zbog pokušaja ubistva, a dva dečaka (12) pušteni su iz policije nakon što su dali izjave u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad.

is binary options taxable B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top