musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Raspisan opštinski konkurs za sportske organizacije: Sedam miliona dinara za fizičko vaspitanje, takmičenja, publikacije

http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=option-trading-account-demo Javni poziv za finansiranje godišnjih programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u opštini Bečej u 2017. godini, u vrednosti 7 miliona dinara, opštinska Komisija za sport raspisala je 8. maja. Konkurs će biti otvoren samo 8 dana, do 16. maja.

opciones financieras argentinas U konkursu piše da će opština da finansira sledeće oblasti: podsticanje i stvaranje uslova za unapređenje sportske rekreacije, odnosno bavljenja građana sportom, posebno dece, omladine, žena i osoba sa invaliditetom; organizacija sportskih takmičenja od posebnog značaja za opštinu; učešće sportskih organizacija sa teritorije opštine Bečej na domaćim i evropskim klupskim takmičenjima; fizičko vaspitanje dece predškolskog uzrasta i školski sport (unapređenje fizičkog vežbanja, rad školskih sportskih sekcija i društava, opštinska, gradska i međuopštinska školska sportska takmičenja i dr.); delatnost u organizaciji u oblasti sporta sa sedištem na teritoriji opštine Bečej koje su od posebnog značaja za jedinicu lokalne samouprave; stipendiranje za sportsko usavršavanje kategorisanih sportista, posebno perspektivnih sportista; edukacija, informisanje i savetovanje građana, sportista i ostalih učesnika u sistemu sporta o pitanjima bitnim za odgovarajuće bavljenje sportskim aktivnostima i delatnostima; periodična testiranja, sakupljanja, analiza i distribucija relevantnih informacija za adekvatno zadovoljavanje potreba građana u oblasti sporta na teritoriji opštine Bečej, istraživačko-razvojni projekti i izdavanje sportskih publikacija; unapređenje stručnog rada učesnika u sistemu sporta sa teritorije opštine Bečej i podsticanje zapošljavanja visokokvalifikovanih sportskih stručnjaka i vrhunskih sportista i nagrade i priznanja za postignute sportske rezultate i doprinos razvoju sporta.

click Podnosilac prijave može da podnese samo jedan predlog programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta, u opštini Bečej za 2017. godinu, koji se odnosi na jedan ili više navedenih prioriteta u okviru konkursa.

follow site Mogu da konkurišu sva sportska udruženja, sportski savez i organizacije koje doprinose razvoju sporta koje ispunjavaju sledeće kriterijume: da su registrovani u skladu sa zakonom, da su upisani u nacionalnu evidenciju u skladu sa zakonom; da isključivo ili pretežno posluju na nedobitnoj osnovi, ako zakonom nije drukčije određeno; imaju sedište na teritoriji opštine Bečej, direktno su odgovorni za pripremu i izvođenje programa, da su prethodno obavljali delatnost najmanje godinu dana, itd.

broker opzione binarie demo Jednoj organizaciji u oblasti sporta ne može se odobriti više od 20 odsto sredstava od ukupnog iznosa – 7 miliona dinara – predviđenog za finansiranje programa iz oblasti sporta s tim da se troškovi programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana moraju odnositi, po pravilu, najmanje 15 odsto na aktivnosti povezane sa sportom dece.

http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=buy-sell-magic-forex-indicator-free-download Prijave na konkurs dostavljaju se Savezu sportova opštine Bečej, ulica Zelena 11, 21220 Bečej.

Obrazac prijave predloga programa može se preuzeti na sajtu opštine Bečej: www.becej.rs. Sve dodatne informacije se mogu dobiti lično ili na telefon 063/593-133 Saveza sportova opštine Bečej.

B.M.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top