musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Info

Info (1230)

Lice i naličje zdravstvenog sistema u Srbiji: Menjajte zdravstveni sistem – Nije bilo propusta

Svetlana Bošković, majka preminule novinarke Marine Kovačev, rodom iz Bečeja, pre desetak dana uputila je otvoreno pismo ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, u kojem je ukazala na propuste u zdravstvenom sistemu Srbije koji su deset meseci lečenja njene ćerke učinili „bolnim, nehumanim i teškim”.

Read more...

Rotari klub Stari Bečej: Računar na poklon

  • Published in Info
  • Written by

U utorak je u hotelu „Bela lađa“ održana 63. sednica Rotari kluba Stari Bečej na kojoj je Društvu za afirmaciju invalida „Feniks plus“ uručena donacija, kompletna konfiguracija za računar i prateća oprema (štampač). Stevanu Markovu, predsedniku „Feniks plusa“, vredan poklon je uručio predsednik Rotari kluba Stari Bečej Aleksandar Obrovački.

Read more...

Sportski savez opštine Bečej: Otklanjanje starih guma

  • Published in Info
  • Written by

Sportski savez opštine Bečej je, u okviru akcije „Očistimo Srbiju“ Ministarstva zaštite životne sredine i prostornog planiranja, prikupio više od 70 tona iskorišćenih guma motornih vozila i radnih mašina i lagerovao ih na tri mesta u gradu, u dvorištu DTV Partizan, na jevrejskom groblju i u okolini voćnjaka PIK-a „Bečej“.

Read more...

Pravi se novi program za državnu zemlju: Zakup tek sledeće godine

  • Published in Info
  • Written by

U poslednjih mesec i po dana pojavile su se različite informacije o sudbini poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu na teritoriji opštine Bečej. Bilo je reči o tome da će se ove godine dati u zakup samo 1.700 hektara državne zemlje, a potom je saopšteno da će opština ipak ponuditi potencijalnim zakupcima oko 12.000 hektara, koliko državnih oranica ukupno i ima na teritoriji katastarske opštine Bečej.

Read more...
Subscribe to this RSS feed