musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Kultura

Kultura (115)

„Tri gvineje“ i u Bečeju: Društveni položaj žena i njihova moć

http://www.amazoncharitabletrust.org/?kister=robot-binaire-gratuit&c29=4b ">http://heritagemission.ca/about-us/>binäre optionen gewinnstrategie

find this Predstava „Tri gvineje“ u organizaciji Đačkog parlamenta Gimnazije Bečej i Kancelarije za mlade opštine Bečej biće prikazana u Gradskom pozorištu 6. novembra s početkom u 12.30 časova.

Read more...

Međunarodni festival dečjih i omladinskih pozorišnih predstava u Jagodini: Bečejski „Kralj Ibi“ pobednik

http://thoughtden.co.uk/?stranuychelovek=top-option-investimento-minimo&fea=3e Pozorišna predstava „Kralj Ibi“ Gradskog pozorišta iz Bečeja u režiji Igora Pavlovića proglašena je za najbolju predstavu u celini  u omladinskoj konkurenciji na 8. Međunarodnom festivalu dečjih i omladinskih pozorišnih predstava održanom u Jagodini od 23. do 29. oktobra, a Srđan Tomić je dobio prvu nagradu za glavnu mušku ulogu u predstavi.

Read more...

Književno veče u Gradskom pozorištu: „Što pepeo priča“ Dževada Karahasana

Köp Strattera på nätet Idre, Sverige Književno veče sa Dževadom Karahasanom, bosanskohercegovačkim književnikom i akademikom, dobitnikom mnogobrojnih jugoslovenskih i evropskih književnih nagrada, piscem koji je bio nominovan i za Nobelovu nagradu, biće održano 28. septembra od 19 časova u Kreativnom centru Gradskog pozorišta, kada će biti predstavljen njegov najnoviji roman „Što pepeo priča“ koji, prema mnogim kritičarima, predstavalja remek-delo savremene proze.

Read more...

U Gradskom pozorištu: Humanitarna akcija „Milunka“ za Milunku

U okviru humanitarne akcije „Milunka“ za Milunku, glumica Jugoslovenskog dramskog pozorišta iz Beograda Vesna Stanković će u Gradskom pozorištu Bečej 26. aprila odigrati monodramu „Milunka“. Prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun Milunke Petrović iz Bečeja, koja boluje od cerebralne paralize, a pomoć je potrebna i njenim roditeljima čije je zdravlje ozbiljno ugroženo.

Read more...
Subscribe to this RSS feed