musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

„Gipsy Classic Trio“ u Gradskom pozorištu: Humanitarni koncert za decu Bečeja

http://www.ecoshelta.com/?kampys=consob-broker-opzioni-binarie&cb6=11 U organizaciji Udruženja Roma „Ači“ iz Subotice 28. maja u velikoj sali Gradskog pozorišta Bečej biće održan humanitarni koncert „Gipsy Classic Trija“ iz Subotice, sa specijalnim gostom, violinistom Đulom Tolom, solistom RTV Novi Sad.

http://bandontour.nl/?nlq=binaire-opties-strategieën Široj javnosti „Gipsy Classic Trio“ poznatiji je pod imenom „Kurina Trio“ ili „Gyass Trio“. U pitanju su virtuozi na svojim instrumentima – Mihalj Kurina na cimbalu, Ferenc Kurina na basu i Janoš Kurina na klaviru. Ovi muzičari su svirali sa najvećim zvezdama world, etno, klasične i romske muzike uključujući i slavnog Robija Lakatoša.

click here Program koncerta koji će „Gipsy Classic Trio“ svirati je od klasične muzike – Štrausa i Mocarta, preko mađarske izvorne muzike iz Panonske nizije i Erdelja do klasičnog džeza i sambe.

opcje binarne strategie 5 minut get redirected here Koncert je humanitarnog karaktera – sav prihod namenjen je deci Bečeja.

libri di trading in opzioni Koncert počinje u 20 časova, a ulaznica je 200 dinara.

browse this site B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top