musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Džudo: Prvenstvo Vojvodine

go to site Na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i pionirke održanom u Zrenjaninu 22. oktobra uz učešće 180 takmičara iz 31 kluba nastupili su i takmičari Džudo kluba Mladost iz Bečeja koji su osvojili 3 medalje.

forex trading video course Srebrne medalje pripale su Anđeli Prodanov u kategoriji do 56 kg i Kosti Šimiću (38 kg), a bronzanu medalju osvojila je Una Ivanišević u kategoriji do 52 kg.  Pored njih plasmanom u Zrenjaninu učešće na Prvenstvu Srbije koje će biti održano 28. oktobra, takođe u Zrenjaninu u organizaciji JSV i JK Proleter, izborili su još Leon Brankovič (60 kg) i Svetozar Vujatov (+66 kg) koji su zauzeli peta mesta.

segnalibinari it opinioni loa template binäre optionen Turnir na Palama

Na 23. Međunarodnom i memorijalnom turniru „Rajko Kušić“ za poletarce, poletarke, mlađe i starije pionire i pionirke i kadete i kadetkinje održanom 14. oktobra na Palama uz učešće 285 takmičara iz 28 klubova iz Srbije, Crne Gore i BiH, u konkurenciji mlađih pionira član Džudo kluba Mladost iz Bečeja Luka Šijački je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 46 kg kao i Anđela Prodanov u ženskoj konkurenciji u kategoriji do 56 kg, dok je bronza pripala Uni Ivanišević (52 kg) u konkurenciji mlađih pionirki i poletarki Neni Grbić (+43 kg).

http://www.bgroads.com/?prosturadlo1=robot-trading-binario&ae9=b6 Trofej Beočina 2017

Na turniru u Beočinu 14. oktobra za poletarce, mlađe i starije pionire i pionirke uz učešće 380 takmičara iz 40 klubova iz Grčke, Rumunije, Hrvatske, BiH i Srbije bronzanu medalju osvojio je Bečejac Svetozar Vijatov u konkurenciji mlađih pionira u kategoriji +66 kg.

B.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top