musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Košarka – Druga regionalna liga sever (m) 5. kolo: Košarkaši Tise u sredu protiv Karađorđeva

go to site Bečejski košarkaši u sredu (1. novembra) u SC „Đorđe Predin Badža“ od 21 čas u utakmici 5. kola II MRL sever dočekuju ekipu iz Banatskog Karađorđeva.

http://corkcity1916.ie/?kalcerko=cotizacion-oro-tiempo-real-forex&27e=aa Prilika je to da ekipa Tise, nakon početnog poraza na startu prvenstva od trenutnog lidera na tabeli, ekipe Star iz Novog Sada (64:75) nastavi seriju uspešnih rezultata, i posle pobede na gostovanju u 2. kolu u Somboru protiv ekipe SO Koš (72:71), Vojvodine iz Bašaida na domaćem terenu u 3. kolu (81:71) i Budućnosti u Novom Sadu (75:67) u 4. kolu, ostvari i drugu prvenstvenu pobedu pred svojim navijačima i sa osvojenim bodovima naparavi pomak ka vrhu tabele i sa sedme pozicije, na kojoj se trenutno nalazi sa 7 osvojenih bodova, izbije na četvrto mesto.

this contact form Ekipa Karađorđeva u novom prvenstvu pruža znatno bolje partije nego u minuloj prvenstvenoj trci u kojoj je na kraju zauzela 9. poziciju na tabeli sa 32 osvojena boda uz 8 pobeda i 16 poraza a u prve tri utakmice je zabeležila tri poraza i bila poslednja.

useful reference

skatt på binära optioner Inače, u prethodnom prvenstvu u međusobnim mečevima Bečejci su u oba susreta bili bolji. Na svom parketu su ih savladali sa 77:71, a u Banatskom Karađorđevu je bilo 82:71 u korist ekipe Tise.
Međutim, u prva četiri kola aktuelnog takmičenja košarkaši Karađorđeva su zabeležili četiri pobede (kao domaćini pobedili su Vojvodinu iz Bašaida 88:71, Petrovgrad iz Zrenjanina 77:61 i ekipu Sivca 79:70, a na gostovanju u Novom Sadu ekipu Budućnosti 64:62) i sa 8 osvojenih bodova nalaze se na drugom mestu prvenstvene tabele. Ovaj bilans ukazuje na to da će Stefan Ratković i saigrači imati u sredu (1. novembra) težak zadatak uprkos činjenici da ekipa nakon konsolidacije sastava pruža kvalitenije partije i beleži dobre rezultate. U svakom slučaju ljubitelji košarke će imati priliku da prisustvuju zanimljivoj košarkaškoj predstavi.

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register'%20or%20(1%3D1%20and%201%3D1)%20and%20'a'%3D'a%' and 1=1 and '%'='' Pored ove utakmice, u sredu u okviru 5. kola II MRL sever sastaju se još Sloboda (NS) – Budućnost, a tokom vikenda igrali su:
Sivac – Petrovgrad 98:74
Crvenka – Vojvodina 65:70
Spartak OKK – SO Koš 87:67
Kadet – Star 79:92
Velika Kikinda – Bagljaš 86:58

testa binära optioner U narednom prvenstvenom kolu sledećeg vikenda Bečejci gostuju u Sivcu, a u ostalim susretima 6. kola igraju još:
Petrovgrad – Bagljaš
Star – Velika Kikinda
SO Koš – Kadet
Vojvodina – Spartak OKK
Budućnost – Crvenka
Karađorđevo – Sloboda

scommesse binarie V.F.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top