musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Košarka – Druga regionalna liga sever (m) 5. kolo: Četvrta pobeda košarkaša Tise

besten binäre optionen broker Bečejski košarkaši su zabeležili i četvrtu prvenstvenu pobedu. Oni su sinoć u SC „Đorđe Predin Badža“ u utakmici 5. kola II MRL sever pobedili ekipu iz Banatskog Karađorđeva,  rezultatom 79:73 (20:23, 23:16, 16:17, 20:17).

http://parcelsinc.com/forensic-data-collection/ Osvojenim bodovima, protiv ekipe koja je do tada uz Star iz Novog Sada bila jedina neporažena  u aktuelnom takmičenju, Bečejci su naparavili pomak ka vrhu tabele i sa sedme pozicije, na kojoj su se nalazili pre ove utakmice, izbili su na treće mesto sa ukupno 9 osvojenih bodova, koliko prema zvaničnoj tabeli KSV ima i drugoplasirana Sloboda iz Novog Sada, treće Karađorđevo, peti Sivac i šesta  ekipa Velike Kikinde. Prvi je Star sa 10 bodova. U drugoj utakmici u okviru 5. kola II MRL sever, koja je takođe odigrana sinoć, ekipa Slobode (NS) je savladala ekipu Budućnost rezultatom 77:63.

source site

http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-demo&6af=bb binaire opties demo U narednom prvenstvenom kolu u subotu od 20.15 časova Bečejci gostuju u Crvenki, gde će se sastati sa ekipom Sivca koja je prošlu sezonu u aktuelnom takmičenju okončala na 11. poziciji, a u međusobnim susretima Bečejci su oba puta bili bolji. Na gostovanju su ih savladali rezultatom 89:74, a na svom parketu 89:83.

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-anders-larsson&2e8=b8 Međutim, sudeći po rezultatima u dosadašnjem toku prvenstva i četiri pobede koliko su zabeležili Sivačani u prvih pet kola i činjenici da su na svom terenu savladali svoje rivale (SO Koš 98:73, Budućnost 100:71, Petrovgrad 98:74) košarkaši Tise će, uprkos evidentnom naletu i ulasku u seriju dobrih rezultata nakon početnog poraza od trenutnog lidera na tabeli, imati težak zadatak u subotu.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-wirklich-so-einfach&060=ba U ostalim susretima 6. kola igraju još:
Petrovgrad – Bagljaš
Star – Velika Kikinda
SO Koš – Kadet
Vojvodina – Spartak OKK
Budućnost – Crvenka
Karađorđevo – Sloboda

check over here V.F.

how to get him back online dating (foto: Milivoj Stojkov)

Last modified on
Rate this item
(1 Vote)
back to top