musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Vaterpolo – I b liga Srbije grupa sever – Vaterpolisti Bečeja kao prvaci u fajnal-foru

http://digital-tonic.co.uk/digital-tonic-blog/bin-it-social-media-buttons-on-lead-capture-pages/ Vaterpolisti Bečeja su u četvrtak u poslednjoj utakmici ligaškog dela prvenstva I b lige Srbije, grupa sever na svom terenu zabeležili pobedu protiv ekipe Spartak Prozivke rezultatom 11:7 (3:2, 4:1, 1:2, 3:2) i sa osvojenim bodovima očuvali prvo mesto na tabeli sa ukupno 25 bodova i otklonili sve nedoumice oko startne pozicije u predstojećem fajnal-foru koji će se održati 17. i 18. marta na bazenu SC „Đorđe Predin Badža“ u Bečeju.

treading an line binario Oni će u doigravanje ući sa povoljnije pozicije i kao prvi u svojoj grupi u prvom kolu fajnal-fora u subotu igrati sa drugoplasiranom timom iz I b lige Srbije, grupa jug, a to je ekipa TENT-a iz Obrenovca, dok će vaterpolisti Dunava koji su zauzeli 2. mesto iza Bečejaca sa 21 bodom za protivnika imati prvoplasiranu ekipu iz grupe jug, vaterpoliste Singidunuma iz Beograda.

what happens when stock options expire Utakmice se igraju u 19 i 21 čas, u nedelju od 18 časova sastaju se poraženi timovi iz 1. kola u borbi za treće mesto, a od 20 časova,  bi trebalo da se donese odluka o pobedniku turnira koji će igrati u plej autu sa šestoplasiranim iz "a" lige a drugoplasirani iz "b" lige se sastaje sa petoplasiranim iz "a" lige  na dve pobede. Domaćin prve i eventualne treće utakmice baraža je "a" ligaš. Pobednici će steći pravo učešča iduće godine u "a" ligi. Termini odigravanja utakmica su 31 . mart, 4. i ako treba 11. april.

http://syaden.net/?giniefr=recherche-ami-garcon&d28=d1 Do pobede protiv Subotičana Bečejci su došli zasluženo, a ekipu u sastavu Bušić, N. Krstonošić 3, Luščenko, Naćuk 2, Dobožanov 1, Mesaroš 3, Kuprešak, Velimirov, Andričin, Jović 1, Davidov, G. Krstonošić, Milinović, Dajević vodili su Boris Terzić i Goran Krstonošić, igrač i predsednik kluba. Na klupi nije bilo trenera Petra Doroslovačkog.

- Zadovoljan sam kako smo igrali. Istina je da sam bio u vodi, ali sam praktično samo koordinirao igru svog tima. To je i bila ideja od početka prvenstva. Moja uloga je trebalo upravo da bude korektivna i samo u slučaju preke potrebe i neposrednog realizatora. Nadam se da će igrači nastaviti sa ovakvim pristupom jer jedino tako se možemo nadati dobrom rezultatu na duže staze - rekao je Goran Krstonošić, a o izostanku trenera je rekao:

- Pre početka prvenstva smo se dogovorili da ukoliko nađe neki povoljni angažman, trener može slobodno da ide, tako da ništa nije sporno. U fajnal-for ćemo ući u ovakvim okolnostima, a posle ćemo videti.

O tome zašto nije vodio ekipu protiv Spartak Prozivke (nije prvi put da se to dogodilo tokom prvenstva), Petar Doroslovački koji bi svakako, kao i prethodne godine tokom leta, odnosno od 1. juna trebao da ide u Liban a potom i u Novi Zeland, nije želeo da kaže svoj komentar.

source V.F.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top