musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Košarka – Druga regionalna liga sever (m) 2. kolo: Tisa do prve pobede iz slobodnih bacanja

http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-review&9ed=c9 Do bodova ekipa Tise došla je u poslednjim trenucima susreta. Naime, dve sekunde pre kraja utakmice pri rezultatu 71:70 za domaćina, sudijski par iz Subotice Wild Reinmond i Siniša Filipović su dosudili dva slobodna bacanja u korist kapitena Tise, Stefana Ratkovića, koji je oba puta bio uspešan što je donelo i prvu radost za bečejsku ekipu koja je u Somboru nastupila u redukovanom sastavu.  Odsutan je bio Petar Perunović zbog učešća na turniru 3x3 u Zagrebu, a zbog obaveza na fakultetu nije bilo Aleksandra Stojadinovića, dok su u timu po prvi put bili Stefan Matić i Srđan Simeunović, tako da i ovoga puta, kao i u premijeri, trener Miloš Luburić nije mogao da računa na sve raspoložive snage.
S druge strane, somborska ekipa je pojačana trojicom novih igrača u odnosu na prošlu sezonu kada je na svom parketu pretrpela ubedljiv poraz od bečejskih košarkaša rezultatom 70:56, a u drugom delu prvenstva u poslednjem kolu je dobila meč službenim rezultatom zbog poznate situacije i predaje utakmice od strane tadašnje uprave KK Tisa.

http://lesmandarines.fr/?qwerty=die-besten-binà“Ñ“à’¤re-optionen-roboter U ostalim utakmicama 2. kola sastaju se:
Petrovgrad – Kadet 87:81
Bagljaš – Crvenka 82:75
Vojvodina BŠ – Sivac 66:86
Velika Kikinda – Spartak OKK
Star – Sloboda NS
Budućnost NS – Karađorđevo

http://medeniyetvakfiadana.com/?baewr=si-puo-investire-massimo-1-euro-opzioni-binarie&a35=e8 U 3. kolu, koje se igra 14. oktobra, košarkaši Tise na parketu SC „Đorđe Predin Badža“, dočekuju ekipu Vojvodine iz Bašaida, inače novajliju u ovom rangu takmičenja.
U ostalim utakmicama sastaće se:
Karađorđevo – Petrovgrad
Sivac – Budućnost
Sloboda NS – SO Koš
Crvenka – Star
Spartak OKK – Bagljaš
Kadet – Velika Kikinda

V.F.

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top