pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Srbija

Za mala i srednja preduzeća u Srbiji: Još 200 miliona evra kredita iz COSME programa

binäre optionen beste strategie U Vladi Srbije su 11. maja potpisana dva nova ugovora o korišćenju evropskog COSME programa za konkurentnost malih i srednjih preduzeća, čime će se obezbediti direktne garancije bankama da podrže oko 4.600 malih i srednjih preduzeća u Srbiji sa 200 miliona evra kredita.

Read more...

Ministarka Ana Brnabić: Do kraja maja odluka o broju zaposlenih u upravi

buy Maxalt online usa in Elizabeth New Jersey Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabić izjavila je juče da bi do kraja maja trebalo da bude doneta odluka o maksimalnom broju zaposlenih u javnoj upravi ove godine. "Konsultacije su trajale duže nego što sam pretpostavljala, tako da malo kasnimo", rekla je Brnabić novinarima.

Read more...

Republička izborna komisija: Izabran novi član na burnoj sednici

opzioni binarie poste italiane Republička izborna komisija (RIK) imenovala je u četvrtak 13. aprila Borislava Mitrovića za člana te komisije ispred Grupe građana "Za zdravu Srbiju Milan Stamatović", umesto dosadašnjeg člana Slobodana Popovca, koji će ubuduće biti zamenik, na sednici koja je protekla u atmosferi burne rasprave i međusobnih optužbi.

Read more...
Subscribe to this RSS feed