pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

NUNS i NDNV: Sramotna raspodela sredstava u Kikindi najavljuje trend?

binäre optionen für anfänger 100 tipps Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) iskazuju bojazan da je sramotna raspodela sredstava na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja u Kikindi samo najava onoga što će se dešavati i u drugim lokalnim samoupravama, odnosno da postoji politička direktiva da se novac na medijskim konkursima – apsolutno suprotno duhu i smislu medijskih zakona – dodeljuje medijima bliskim vlasti, i to za potrebe predizborne kampanje.

come iniziare a fare opzioni binarie Pored toga što su milioni dinara na konkursu u Kikindi po potpuno nejasnim kriterijumima dodeljeni raznim medijima bliskim Srpskoj naprednoj stranci, nesto manje od pola miliona dinara je prihodovao i dnevni list Srpski telegraf, poznat po svakodnevnom drastičnom kršenju novinarskog kodeksa, što je pokazala i analiza Saveta za štampu.

beast mode binary options scam Prema Pravilniku o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja jedan od glavnih kriterijuma za dodelu sredstava medijima jeste njihova privrženost profesionalnim i etičkim medijskim standardima, a posebna pažnja bi trebalo da se posvećuje činjenici da li su im izrečene mere od regulatornih ili samoregulatornih tela. S obzirom na činjenicu da je tokom prošle godine Savet za štampu Srpskom telegrafu izdao čak pet opomena, nije jasno kako je uopšte bilo moguće da ovaj mediji dobije sredstva za javni interes u medijskoj sferi.

http://www.omod.no/?demobilizaciya=bin%C3%A4re-optionen-broker-swiss&979=f1 binäre optionen broker swiss Iako su predloge za članove komisije za ocenu predloga projekata dostavila sva reprezentativna novinarska i medijska udruženja, nijedan od tih predloga nije usvojen, a gradonačelnik Pavle Markov je za rad u njoj odabrao "medijske stručnjake" veoma upitne ekspertize, među kojima je i Vladan Stefanović iz Subotice, o čijoj su bliskosti sa vladajućom strankom mediji već izveštavali.

bet365 opzioni binarie NUNS i NDNV poseduju informaciju da listovi poznati po kršenju profesionalnih i etičkih standarda, Informer i Srpski telegraf, ubrzano konkurišu za javna sredstva u mnogim lokalnim samoupravama i plašimo se da primer Kikinde i kršenju Pravilnika neće biti usamljen.
Podozrevamo čak da je ovo novi način finansiranja rada ovih medija, što bi predstavljalo ozbiljan udarac i medijskim zakonima i medijskima slobodama.

investire in ptf NUNS i NDNV još jednom ohrabruju predstavnike civilnih organizacija da se aktivno uključe u proces kontrole procesa dodele sredstava za medijske projekte i kontrolu rada nezavisnih komisija, kako bi se smanjila mogućnost za nove zloupotrebe.

operazioni binarie di trader Binary option information daily Beograd-Novi Sad, 11. februar 2017.
software trading free Nezavisno udruženje novinara Srbije
purchase Tastylia online without prescription Nezavisno društvo novinara Vojvodine

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top