pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Sindžentin izazov za useve: Novosađani prvi na svetu za setvu soje

autoopizioni binarie com Naučnici novosadskog Instituta BioSens osvojili su prvo mesto na svetu u finalu ovogodišnjeg takmičenja “Syngetna Crop Challenge“ (“Sindžentin izazov za useve“) održanog 3. aprila u Las Vegasu.

är det lagligt att köpa Sildenafil Citrate U konkurenciji od preko 600 učesnika iz celog sveta, rešenje srpskih naučnika za optimizaciju setve soje na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država zauzelo je prvo mesto ispred timova iz Amerike, Kine, Evrope, Indije… Rešenje BioSensa zasnovano je na veštačkoj inteligenciji i pruža poljoprivrednicima preporuke koje sorte da izaberu u zavisnosti od položaja parcele i meteoroloških uslova, kako bi obezbedili povećanje prinosa i istovremeno smanjili rizike. Ovo kompleksno rešenje uzima u obzir i položaje prodajnih centara semena, te i distributerima omogućava da minimizuju svoje troškove transporta i planiraju prodaju.

autopzioni binarie e un sito vero o una truffa Na proglašenju pobednika 4. aprila u velikoj sali kongresnog centra “Caesars Palace“ u Las Vegasu, Dr Džozef Bajram, izvršni direktor Sindžente za istraživanja i razvoj, izjavio je: “Razlika među finalistima bila je izuzetno mala, ali se rešenje BioSens tima izdvojilo svojom izvrsnom logikom i jasnoćom. Oni su uložili mnogo napora i razmišljanja da pristupe veoma kompleksnom problemu i reše ga na veoma sistematičan način.“
Pobednički tim Instituta BioSens čine mladi naučnici Oskar Marko, Dr Sanja Brdar i Marko Panić, studenti Univerziteta u Novom Sadu Isidora Šašić, Milivoje Knežević i Danica Despotović, i direktor Instituta BioSens Prof. Dr Vladimir Crnojević.

strategia opzioni binarie con indicatori macd e bollinger sulla media Sindženta, globalni lider u oblasti semena i agrohemije, svake godine organizuje takmičenje u kom pred naučnike postavlja neke od svojih najvećih problema iz prakse. Ove godine, to je bio izbor semena za setvu, kao jedna od najvažnijih odluka koju poljoprivrednici donose svake sezone. Kako ne postoje dve iste sezone, pametni modeli zasnovani na informacionim tehnologijama i podacima postali su neophodni za donošenje odluka vezanih za setvu.

http://www.kenyadialogue.com/?selena=miglior-strategia-opzioni-binarie&d50=9a miglior strategia opzioni binarie funktionierende strategie binäre optionen B.M.

صرف العملات الأجنبية  

Last modified on
Rate this item
(0 votes)
back to top