musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Vojvodina

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine: Medijsku sliku Srbije kreiraju ratni huškači

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk/?endonezit=easy-binary-options-technology-inc Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Sejdinović izjavio je da danas medijsku sliku Srbije kreiraju isti oni koji su devedesetih godina prošlog veka sejali mržnju u medijima, koja se potom "pretvarala u metke i granate"

Read more...

VOICE:Sud potvrdio da su uništene sve presude neonacistima

http://rozenhout.nl/category/salontafel-op-maat/ Prekršajni sud u Novom Sadu potvrdio je da su uništene sve presude pripadnicima zabranjene neonacističke organizacije Nacionalni stroj zbog napada na učesnike skupa "Stop fašizmu" 7. oktobra 2007. godine u Novom Sadu, piše danas Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

Read more...

NUNS i NDNV: Sramotna raspodela sredstava u Kikindi najavljuje trend?

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) iskazuju bojazan da je sramotna raspodela sredstava na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja u Kikindi samo najava onoga što će se dešavati i u drugim lokalnim samoupravama, odnosno da postoji politička direktiva da se novac na medijskim konkursima – apsolutno suprotno duhu i smislu medijskih zakona – dodeljuje medijima bliskim vlasti, i to za potrebe predizborne kampanje.

Read more...
Subscribe to this RSS feed