pornovideoshub.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Vojvodina

NUNS i NDNV: Pretnje smrću rukovodstvu NDNV-a

opzioni binarie di negoziazione recensioni segnali Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) obaveštavaju javnost da je rukovodstvo NDNV-a dobilo pretnje smrću posle lažnih navoda u nekim režimskim tabloidima da su oni organizatori masovnih postizbornih studentskih protesta u Novom Sadu.

Read more...

Ministar privrede Srbije najavio: Krajem marta kreću privatizacije Azotare, Petrohemije i MSK

piattaforme demo per opzioni binarie Ministar privrede Srbije Goran Knežević danas je najavio da će do kraja marta biti pokrenut postupak privatizacije tri preduzeća petrohemijskog kompleksa Azotare i Petrohemije iz Pančeva i Metanolsko-sirćetnog kompleksa (MSK) iz Kikinde.

Read more...

NUNS i NDNV: Sramotna raspodela sredstava u Kikindi najavljuje trend?

classe opzioni binarie Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) iskazuju bojazan da je sramotna raspodela sredstava na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja u Kikindi samo najava onoga što će se dešavati i u drugim lokalnim samoupravama, odnosno da postoji politička direktiva da se novac na medijskim konkursima – apsolutno suprotno duhu i smislu medijskih zakona – dodeljuje medijima bliskim vlasti, i to za potrebe predizborne kampanje.

Read more...

Ponovo pomor riba u Velikom bačkom kanalu: Dugoročno rešenje kada prestane konstantno zagađenje kanalske mreže

opzioni binarie su valute Velikim bačkim kanalom kod Srbobrana su 8. i 9. septembra plutali velike količine uginule ribe i rakova, a prema rečima predstavnika Ekološkog pokreta Srbobrana Dragana Kurjačkog, talas zagađene vode do 9. septembra je već došao i nekoliko kilometara nizvodno, do mesta Turija.

Read more...
Subscribe to this RSS feed