Džudo turnir „Željko Nikolić 2017“: Rakovica pobednik

  13 oktobar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Jubilarni XX Međunarodni i X Memorijalni džudo turnir „Željko Nikolić 2017“ za poletarce, mlađe pionire i kadete održan je 1. oktobra u SC „Đorđe Predin Badža”. Učestvovalo je 322 takmičara iz 48 klubova iz 8 država, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Crne Gore, Češke, Hrvatske i Srbije. Promoteri turnira bili su bečejski olimpijci Marko Tomićević i Marko Novaković.

Najuspešnija ekipa u konkurenciji poletaraca je JK „Turija“, poletarki JK „Srpski soko“ iz Zvornika, mlađih pionira OJK „Beograd“, mlađih pionirki LSK „Laćarak“, kadeta JK „Rakovica“, kadetkinja TSK „Temerin“, a ukupni pobednik bio je JK „Rakovica“ iz Beograda.

Bečejski Džudo klub „Mladost“ je imao 17 takmičara, a najuspešniji su bili poletarka Nevena Grbić u kategoriji +43 kg koja je osvojila bronzanu medalju, kao i mlađa pionirka Una Ivanišević (52 kg), Leon Benkovič (55 kg) i kadet Aleksandar Stojkov u kategoriji + 90 kg.

Milić Rašović-Migo“

U Beogradu je 7. oktobra održan 32. Memorijalni džudo turnir „Milić Rašović-Migo“ za poletarce i mlađe pionire na kom je učestvovalo 480 takmičara iz 60 klubova Crne Gore, Hrvatske i Srbije. Od bečejskih takmičara najuspešniji su bili poletarci Danijel Stupar do 22 kg i Nevena Grbić +43 kg, osvojivši bronzane medalje.                                                                          

B.M.

Naslovi

Popularni Članci