musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

A Samu Mihály iskolában - Felújították a mosdókat

Hat évvel ezelőtt az ADF segítségével felújították a Samu Mihály iskolában a mosdókat, valamint a tornaterem mellett levő öltözőket, a mellékhelyiségeket és a zuhanyozókat.

Azóta az öltöző bejárati ajtóit kitörték, a zuhanyozók ajtóit beszakították, a tartályokat leszakították…
„Két évig próbálkozunk pályázatokon eszközöket nyerni a felújítási munkálatokra - sikertelenül. Fél évvel ezelőtt iskolánkban járt Jeges Zoltán tartományi oktatásügyi titkár, aki megígérte, hogy támogatni fogják iskolánkat, és a 2009-es év végén megkaptuk a pénzt. A Tartományi Oktatási Titkárság 1,8 millió dinárral támogatta a felújítási munkálatokat”, mondta Polyák Dóra, az iskola igazgatónője.
A munkálatok, amelyeket a VIVA magáncég végzett, október végén kezdődtek el, s a tanulók a szünet után már a felújított helyiségeket használhatták.
„Nem volt egyszerű dolgunk, mert amikor kibontottuk a falakat, rádöbbentünk, hogy más problémáink is vannak. A tanári mosdó alatt egy másfél méteres gödör tátongott. Csőrepedésünk volt, amit nem vettünk észre, a víz tört magának utat, kimosta a földet. Ezt is szanálnunk kellett. Az öltözőkbe új WC-k, víztartályok, csaptelepek és mosdók kerültek, valamint új közfalak is épültek. A tanári mosdót is sikerült felújítani”, jelentette ki Polyák Dóra.

Ricz Róbert

Rate this item
(0 votes)
back to top